keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joululahjaostokset on tehty! -EDiT!!


Joululahjaostokset on vihdoin tehty!

Aviokki-ressukka saa tänä vuonna tyytyä kyllä ankeimpiin lahjoihin IKINÄ!! =/ Tänä vuonna kun aviokki sai jo sen lahjoista kuulemma parhaimman, eli oman pojan. ;) No, kaupoista aviokille lähti mukaan: harmaa neulepaita, Paranoia-kirja, Finlandia-kahvia, kattoon kiinnitettäviä tähtiä sekä lelunosturi. Lisäksi tilasin aviokille Dire Straits-bändin levyn, mutta sen toimitus venähtää yli joulun.

Mummille (eli mun äidille) kasattiin Mummi-pakkaus, johon tuli sukkapuikot ja lankakerä, papiljotit ja kampausneste, kasvovoide ja käsivoide (pitämään mummi nuorekkaana), lasten lauluja-cd sekä nalle-karkkeja (ostan niitä joka vuosi).

Mummu ja vaari (aviokin vanhemmat) saavat tosiaan ne t-paidat (pakkasin ne omaan pakettiin ja ovat siis lahja "Tyypiltä") sekä sitten Mummu ja vaari-pakkauksen, jossa Muumipappa-muki, vaarille piippuja (lakritsipiippuja), papiljotteja, puikot ja lankaa, vaippoja mahd. yökylää varten sekä lasten laulu-cd.

Pikkuveli tyttöystävineen sai kaksi kappaletta leffalippuja, Simpsonit-dvd:n, karkkipusseja sekä mikropopcornia ja liukurit.

Huh, lista jatkuu... ;)
Paino tänä aamuna 59,7 kg.
EDiT!!
Aviokin toiselle siskolle ja miehelle ostettiin liukurit, päähineet, termospullo, kaakaota ja vaahtokarkkeja, siis tarvikkeet talvista ulkoriehaa varten (jos maassa olisi vain tarpeeksi lunta mäenlaskua varten). Paketissa oli alunperin tarvikkeet rommikaakaota varten, mutta sitten selvisi, että Tyypille on syntymässä serkku kesäkuussa, joten rajattiin rommi paketista pois. :)

Toiselle siskolle ja tämän aviomiehelle puolestaan rakennettiin paketti romanttista talvi-iltaa
varten takkatulen ääressä. Pakettiin tuli kaakaota, vaahtokarkkeja ja rommia. Lisäksi askartelin takkatikkuaskin, ostettiin teleskooppimakkaratikut (joissa siis voi paahtaa myös vaahtokarkkeja) sekä halsteri.

Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, Tyypille ostettiin isopäinen Mikki Hiiri-hahmo (43 cm korkea). :) Olkoonkin ettei Tyyppi vielä tänä vuonna (eikä ensi vuonnakaan, eikä ehkä vielä sitä seuraavanakaan...) oikein tajua joulusta mitään, mutta olisi aika tylyä jättää ostamatta lahja omalle vauvalle.

2 kommenttia:

  1. Luin, että "mikropopcornia ja liukkarit"... Hmmm.

    Taidan mennä nukkumaan :)

    VastaaPoista
  2. Haha, mä luin ihan samoin kuin sateenvarjomies ja olin ihan, että huh huh :D :D Mun perheen kanssa tehtiin sopimus, että ei lahjoja aikuisille, vain lapsille. Miehen perheen kanssa ko. sopimus ei onnistunut. Tai sitä on yritetty joka vuosi ja sitten kerran kävi niin , että esim. minä en ostanut lahjoja kenellekään, mutta sain lahjat anopilta, appiukolta, miehen siskolta ja jopa miehen isoäidiltä. Sen joulun jälkeen ymmärsin, että minun perheessäni "ei lahjoja aikuisille" tarkoittaa sitä, mutta miehen perheessä se tarkoittaa jotain ihan muuta.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!