maanantai 21. marraskuuta 2011

Ympärysmitta +2,5 cm

Eli tänään sitten masu onkin kasvanut hienoisesti 2,5 cm viikon takaisesta. Ja (iih!!) näkyy raskausarpien hienoisesti lisääntyneenä määränä. Mutta tiikerille vaan lisää raitoja!!

Vatsan ympärysmitta tänään 108,5 cm.

Kiitoksia yhteisesti kaikille ja jokaiselle erikseen eilisen postin kommentoijalle.

Totuus on tosiaan, kuten anonyymi eli nimimerkki -H hyvin kirjoitti, että eihän laskettu aikakaan ole vielä, eli siihen nähden tunnustaudun olleeni hyvinkin kärsimätön. Olen jotenkin ollut koko ajan varma siitä, että Tyyppi syntyy ennen laskettua aikaa ja koska nyt ympärillä on vauvoja putkahdellut reippaastikin ennen laskettua aikaa, niin jotenkin olen ajatellut, että niinhän se menee meilläkin. :)

Mutta kuten todettu, ehkä meidän vauva kuuluu niihin 5% jotka syntyvät laskettuna ajankohtana. Johon on siis tänään aikaa 10 päivää!! Seuraavan kerran neuvolaan torstaina ja huomenissa hakemaan sitten muutama juttu, jotta joululahjat alkaisivat pikkuhiljaa olla paketissa.

7 kommenttia:

 1. Omassa lähipiirissä tuntuu taas olevan hirveesti ensisynnyttäjiä, joilla vauva on tullut maailmaan vasta reilusti lasketunajan yli ja muutamilla on jouduttu käynnistämään. Mutta kaikki on niin yksilöllistä! Kyllä se sieltä vielä tulee. <3 hmmm..millainenhan hermoilija ja odottelija sitä sitten itse olen, kun laskettu aika lähestyy :D

  Veikkaan muuten tuohon arvausjuttuun, että tyyppi syntyisi 2.12/13.56/3455g

  VastaaPoista
 2. Kyllä hän tulee kun aika on :) Ja sopivaksi ajankohdaksi minä veikkaisin 3.12/05.34/3860g

  Mirka

  VastaaPoista
 3. En voi uskoo, et sun LA on ihan just! :) Aika menee hirmu nopsaan!

  VastaaPoista
 4. Kyllä se sieltä tulla tupsahtaa. Tosin odottavan aika on pitkä. Tsemppiä siihen!

  Ja en voi kuin ihastella ahkeruuttasi, mulla ei ole yhden yhtä lahjaa ostettuna... Paitsi hei, yks, jo viime vuonna ostettu! :DD Jesh!

  VastaaPoista
 5. Voi Pingu, siulla on enää niin vähän!! En osaa edes kuvitella millä kierroksilla ite käyn tossa vaiheessa. Mutta ahkera oot ollut lahjojen kanssa, miun pitää tsempata kans ennen kuin voimat hupenee. Voimia sinne!!!!

  VastaaPoista
 6. Taas tulee heit ekaksi ajatus että jokos pingu olisi synnyttämässä kun on hiljasta!:P

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!