maanantai 14. marraskuuta 2011

Ympärysmitta 106 cm

Enkö muka päivitellyt eilen mitään? :)
Toivottavasti kukaan ei ajatellut, että hiljaisuus johtuisi siitä, että lähtö olisi ollut käsillä.

No, pieniä merkkejä on ehkä ilmassa. Limatulppa on lähtenyt ilmeisesti irtoamaan ja sekä toissapäivänä, että eilen tuikkailtiin taas oikein kunnolla. Supistuksia on myös, mutta ovat edelleen kivuttomia joskin epämukavia, kun masu vetäsee tuosta yläosasta ihan kivikovaksi. Nyt Tyypin liikkeet ovat vielä aika todella kokonaisvaltaisia eli sellaisia koko masun kattavia muljahduksia, jotka paikka paikoin tekevät kipeää, mutta eivät siis sellaista kuvaillun kaltaista supistuskipeää.

Vatsan ympärysmitta oli tänä aamuna 106 cm, eli ollaan saatu sentti taasen lisää. Jotenkin päätä suorastaan huimaa, että hääpukuajasta on ympärysmittaa tullut lisää 38 cm!

Huomenna olisi luvassa sitten jopa ihan aktiivinen päivä. Ensin tarkoitus piipahtaa työkaverin kanssa lounaalla, sitten pitäisi tutustua Naistenklinikalle ja sen jälkeen käydä vielä tekemässä viime hetken hankintoja Ikeasta ja Anttilasta. Aviokki muuten keksi (lukiessaan vauva-kirjaa), että Tyyppi tarvitsee leikkimaton. Valvoessani sitten lauantai-sunnuntai välisenä yönä taas tutuksi tulleet parit tuntia, surffailin netissä ja löysin tällaisen, johon ihastuin ja jonka löysin todella edulliseen 9 euron hintaan Huuto.netistä. Toivotaan, että senkin noudon voi sopia jo huomiselle iltapäivälle. Olisi sitten kaikki tehtävissä huomenna!

Ellei Tyyppi sitten päätä, että haluaisi tämän tai huomisen syntymäpäiväkseen. ;) 17 päivää laskettuun aikaan... Ja miten se oli...? 5% vauvoista syntyy laskettuna päivänä?

1 kommentti:

Kiitos, kun kommentoit!