perjantai 4. marraskuuta 2011

Talvivauvan kotiutumisvaatteet


Nyt täällä sitten ollaan pohdittu kovasti sitä mitä laittaa Tyypille päälle, kun tullaan sairaalasta kotiin, ettei pikkuinen palele ja ettei toisaalta kyllä hautuisi liian lämpimässäkään. Sairaalasta kotiudutaan omalla autolla, jolloin matka-aikaa ovelta ovelle tulee ehkä 20 - 25 min.

Oheisessa kuvassa on nyt valittu 50 cm asukokoinaisuus. Onkohan riittävä, eli body, sukkahousut, potkuhousut ja huppari. Erikseen en ajatellut laittaa kevyttoppa- tai toppapukua, koska turvakaukalossa on se todella paksua fleecekangasta oleva Emman lämpöpussi.

Ja tässä nyt sitten asukokonaisuus kokoa 56 cm, eli body, puolipotkuhousut, huppari ja verkkarihousut.

Asun lisäksi täytyy nyt ostaa Tyypille vielä kypäräpipo (onkohan oikea termi? :)), jonka päälle sitten tulee tuo pipo ja käsiin nuo tumput ja jalkoihin nuo villasukat.

Siispä viisaammaat, kokeneemmat, kertokaahan mielipiteitänne onko riittävä varustus?

5 kommenttia:

 1. Meillä on myös kaukalossa se lämpöpussi, mutta laitetaan sisävaatteiden (body, potkuhousut tai housut ja sukat) päälle kuitenkin villahaalari. Toppapuku on taatusti liikaa, mutta uskoisin villan olevan ihan sopivasti. Tietty jos on tämmösiä ilmoja ku nyt, niin sitten laitetaan joku huppari tms sisävaatteiden päälle. Ja villasukat, kypärälakki, pipo ja lapaset.

  VastaaPoista
 2. Samanlaisin suunnitelmin kuin Veera mennään myös meillä. Tosin, jos on pakkasen puolella, niin saatetaan vaihtaa villahaalari kevyttoppahaalariin.

  VastaaPoista
 3. Oi, mistä oot löytänyt noin minit sukkahousut? :) Kaikki mitä mä oon löytänyt, ovat 62senttisiä..reiluja semmoisia..

  VastaaPoista
 4. Osallistuisin tuohon arvausleikkiin. :)
  21.11 / 2.55 / 3100 g

  VastaaPoista
 5. Veera: kiitos vinkistä tuon villahaalarin suhteen. Äidillä onkin sellainen tekeillä, kokoa 60 cm, joka on kuulemma toista hihaa ja vetoketjua vaille valmis. Saa nähdä saako sen valmiiksi ennen syntymää ja jos ei, niin sitten käydään ostamassa tuollainen haalari 15. pvä:n jälkeen. Katsoin, että ainakin HM:llä myydään suloisia haalareita hintaan 19,95 euroa. :)

  Ansku: saatiin nuo lahjaksi kaveripariskunnalta. :) ne on lapun mukaan ostettu HM:stä, mutta koska, niin sitä ei tarina kerro. Ovat kyllä tosi pikkuruiset, kokolapun mukaan 50-56 cm, mutta eivät kyllä mene millään 56 cm:n vauvan päälle uskallan väittää. :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!