lauantai 26. marraskuuta 2011

Shoppailua


Hih hih Alanis, ei olla synnyttämässä, joskin se on edelleen toivelistan ylimpänä ykkösenä!!

Tänään oltiin kyllä muutoin aktiivisia iSolla äSSällä. :) Käytiin nimittäin tekemässä aikamoinen ShoppailukierroS. Ensin kiilattiin käymään kaverilla koppaamassa kyytiin Tyypille kolme kassillista vaatteita, kenkiä ja leluja. Olisimme saaneet ne lahjoituksena, mutta päädyimme kuitenkin siihen, että maksoimme tavaroista, koska silloin ne jollain tavalla tuntuvat enemmän omilta, tai no Tyypin omilta ja jos päädyn siihen, että jotain en haluakaan käyttää, niin voin hyvällä omallatunnolla laittaa itse tavaraa eteenpäin.

Sitten piipahdettiin Jumbossa, mistä löysin itselleni uudet talvisaappaat Aleksi 13:sta (ne on niiiiiin ihanat!!) ja aviokillekin löytyi uudet talvikengät Stockalta. Ollaan saatu aviokin kanssa tosiaan aika paljon Tyypille käytettyjä vaatteita ja joidenkin suhteen olen sitten sitä mieltä, että haluan ostaa ne uusina ja sellaisia ovat mm. sukat ja alusvaatteet. Bodyienkin (voiko näin kirjoittaa...?) suhteen olen tarkkana. Joten piipahdettiin käymään H&M:ssä, mistä mukaan lähtivät 5 paria pikkuisia sukkia ja myssy sekä lapaset (kuvassa). Stockalta lähti mukaan myös pehmolelupingviini, joka sai nimekseen Bogi. Pingviini ostettiin allekirjoittaneelle, mutta kyllä se vauvanvaunuihin muuttaa, kunhan Tyyppi nyt tulisi niitä vaunujaan käyttämään!! Siihen saakka sekä joulupingviini, että Bogi asustavat hoitopöydän kulmauksissa, kuten kuvasta näkyy.

Viime yö oli täällä aivan täysin horror. Valvoin käytännössä puoli kuuteen, kun masu oli siis vaan niin kipuloisen tuntuinen ettei kyljen kääntämisestä tai oikeastaan paikallaan olemisesta tai mistään tullut mitään. Ja ottaen huomioon, että viime yönä unta kertyi siis ehkä peräti 2,5 tuntia, niin luulisi että tänään päikkärit olisivat maistuneet, mutta mitä vielä! Shoppailureissun jälkeen torkahdin 15 minuutiksi ja siihen loppui. Mun aivot ja kroppa eivät vaan nyt suostu menemään pois päältä. Missäköhän vika...?

Laskettuun aikaan 5 päivää.

7 kommenttia:

 1. Ihania juttuja oot ostanu! Mä oon jotenkin ainaki vielä sillä kannalla, että suurimman osan vaatteista ja tavaroista aion ostaa uutena ensimmäiselle lapselle. Ehkä mä oon niin hienohelma jotenkii:D Tosin onneks vauvanvaatteet eivät uutenkaan mitään mahottomuuksia maksa ellei jotain Gantia ja Hilfigeriä aijo käyttää:D

  Mutta joo, varsinki bodyt, ja sukat/sukkahousut haluun uutena:)

  Voi sua raukkaa! Toivottavasti nyt saisit edes vähän huilattua ennen synnytystä:) Nyt kun mun arvaus on seuraavana, ja no muutenkin, ni voisi se tyyppi alkaa harkitsemaan ulostautumista:p
  Jaksamisiaa Pingu<3

  VastaaPoista
 2. Voi että, koitahan nyt pystyä lepäämään mahdollisimman paljon! Eikös sitä sanota että pelkkä lepäily ja makoilukin auttaa jos ei uni tule, niin olet sitten vireessä kun lähdönhetki koittaa. Toivottavasti ensi yö menee paremmin, peukkuja!

  Minä olen ihme kyllä pystynyt nyt nukkumaan, vaikka aamulla herätessä en tunne sormiani kun ne ovat puutuneet niin pahasti. Ei sinänsä mitenkään haitallista, mutta inhottavaa...

  VastaaPoista
 3. Ihanat saappaat!! :) Toivottavasti ens yö menee paremmissa merkeissä!

  VastaaPoista
 4. Meillä on kans ollut pari varsin aktiivista päivää. Ässiä täälläkin on harrastettu, ainakin siivousta. Meillä oli tänään yhden pikkumiehen 2-vuotissynttärit ja oon kolmatta päivää leiponut ja siivonnut ja häärännyt ja nyt sen kyllä huomaa! Selkä on ihan poikki ja jalat kipeät. Luulen kyllä, että ens yönä uni maistuis, mutta voi olla että paikat on liian kipeinä nukkumiseen. Katotaan, katotaan. Huomenna pitäis sitten lähteä 130km päähän 60-vuotissynttäreille. :) (Oon kuullut, että monella on synnytys käynnistynyt pitemmän automatkan jälkeen - sitä siis toivotaan täälläkin! :D)

  Meillä esikoiselle ostettiin oikeestaan kaikki vaatteet käytettynä, paitsi kestovaipat. Tää toinen saakin sitten vähän enemmän vanhaa, kun on esikoisen vanhat kiertäny serkkutytöllä ja sieltä käytettynä tulleet päälle. Ihan muutaman vaatteen oon ostanut itse. Mm. yhdet sukat, vaikka nekin meillä kiertää lahjakkaasti vauvalta toiselle, kun ei ne vauvan käytössä kulu. :) (Meillä ne sukat tosin joutuu Hukkaan, kun tuo pöljä koira syö vauvojen sukkia!)

  VastaaPoista
 5. Vielä se tyyppi ehtii alkaa ulostaa itseään tässä illan aikana :)

  VastaaPoista
 6. Jessika: mäkin ajattelin alkuun, että haluan ostaa Tyypille kaikki jutut uutena, mutta niin sitä vaan kummasti mieli muuttui, kun tajusi, että lähiympäristössä ja lapsiperheissä on hyvinkin yleistä, että vähän käytetyt ja käyttämättömät vaatteet lähtevät nopeasti kiertoon. :) Ja siis rahan säästö on melkoinen vaikkakin esim. H&M:stä ostettaessa lastenvaatteet eivät paljon maksa ja luulenkin, että kunhan Tyyppi tuosta alkaa kasvaa, niin aika paljon H&M:n valikoimaa aion hyödyntää. Mutta siis Tyypillä on kyllä ihan kiitettävästi myös uusia vaatteita, joita allekirjoittanut on hankkinut... ;) Kiitos jaksamistoivotuksista, paremmat yöunet nyt takana!

  Verona: tuo käsien puutuminen kuulostaa ihan hirveältä! toivottavasti sellainen nyt ei enää tänne tulisi "oireeksi". ja tosiaan ihan vaan chillailu ja sohvalla lonniminenkin näköjään riittävät lepuutukseksi. :)

  KT: <3

  Veera: okei, mä hihkasen aviokille, että mekin lähdetään tänään kokeilemaan tuollaista 100 km:n autoajelua suuntaansa. =D Ihana tuo teidän hauva!! Miedän hauva (tai siis mun rottweiler) söi sytkäreitä... ;)

  Alanis: ei alkanut... No, ei se voi ikuisesti pysytellä sisätiloissa, hah!!

  VastaaPoista
 7. Nyt te ootte niiiin synnyttämässä! ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!