tiistai 22. marraskuuta 2011

rv 38+5

Ei olla synnyttämässä. :)

Edelleen siis yhdessä paketissa ja koska aviokilla on ihan järkky flunssa (tai siis oikeastaan kurkunpään tulehdus) päällä, niin nyt sitten toivotaan, että pysytäänkin "kasassa" ainakin muutama päivä, että aviokki ehtii toipua. Jos on kovin nuhainen ja flunssainen, niin ei kuulemma välttämättä päästetä tukihenkilöksi synnytykseen. Niin ja toiveena on tietysti myös, ettei flunssa tartu allekirjoittaneeseen.

Otin eilen illalla Panadolin, kun tuttu "kuplakipu" palasi vasempaan lonkankoukistajaan. Ja siis, ihan mahtavaa, kun se kipu meni pois! Sain nukuttua aviokin tukkoisuuteen heräämisiä ja wc-reissuja lukuunottamatta kivuttomasti ja otan kyllä tänään myös Panadolin ennen nukkumaanmenoa. Kivuttomat yöunet tekevät kyllä ihmeitä!! Nukuin tänään myös kahteen otteeseen päikkärit. On aika ihanaa, kun voi nukkua aviokin vieressä.

Laskettuun aikaan jäljellä 9 päivää...

3 kommenttia:

  1. Minä en voi vieläkään käsittää, että meillä on lasketut ajat jo ihan käsillä. :D Jotenkin tää on nyt vielä vaikeampi hahmottaa ku esikoista odottaessa, kun sillon oli kaikki jo niin valmiina vauvaa varten. Nyt on edelleen kaikki vaiheessa. Oon kyllä jo miettiny tälle aamulle, että sen pinnasängyn vois kaivella esille ja ehkä jopa kootakin. :D Kun vaan sais aikaseksi...

    VastaaPoista
  2. Veikkaan Tyypin syntymäpäiväksi 6.12. Painoa 3700g ja pituutta 50,5cm.

    VastaaPoista
  3. S: laitatko vielä kellonajan näkyviin, niin jos osutte KT:n kanssa molemmat päivän suhteen oikeaan, niin saadaan tarkennusta kumpi lähempänä totuutta! :) Ja jos sitten useampi osuu tavalla tai toisella hollille, niin sitten palkitaan kaksin kappalein.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!