torstai 3. marraskuuta 2011

Rv 37 + masukuva


Ja ohessa uusin masukuva. Muoto on taas hieman erilainen, kuin viikko sitten, mutta aika samanlaisissa muodoissa näytettäisiin menevän. Ja kuvassa näkyy myös tuo eilisen piikin laastarinkohta. :)

Lauantaista painolukemaa odotellen.
Suklaalakko muuten sitten päättyi, olen niin pettynyt!!! Täysin ajatuksissani söin muutaman Dumle-karkin ja vasta sen jälkeen tajusin, että ei helkkari, minunhan piti olla S-U-K-L-A-Alakossa!! Tuo Naistenklinikan käynti sekoitti pään ihan kokonaan. =/ Sain sentään 10 päivää kasaan ja kuten Ano täällä kommentoikin, niin imetyksen aikaan saattaa suklaansyönti olla pannassa vauvan masuvaivojen vuoksi.

No, onneksi ruokavalio on muuten ollut melko lailla terveellisemmällä pohjalla, erityisesti kuidun, hedelmien ja vihannesten määrä on lisääntynyt, kun karkit ovat jääneet pois. Enkä aio kyllä tarkoituksella edelleenkään karkkia kotiin ostaa, joten saavat jäädä kaupan hyllylle!

4 kommenttia:

 1. Arvausleikkiin: 11.11.2011 klo 20.11 :) Painoa 3550g

  VastaaPoista
 2. Hei! Täältähän löytyi lähes kohtalotoveri, mulla tällähetkellä menossa RV 37+6, eli synnytys lähenee:) Kiva lukea sun kokemuksia täältä, kun melkein samoissa päivissä liikutaan. Ihailen sun suklaansyönnin rajoittamista, itsellä tekee suklaata kokoajan mieli, tosin salmiakin olen jättänyt kokonaan pois ja se vasta vaikeaa onkin ollut ;) Olen aloitellut omaa blogia pikkuhiljaa, käy ihmeessä kurkkaamassa, siellä tosin melko vähän vielä juttuja vauvasta ja raskaudesta.
  Osallistun arvontaan omalla lasketulla ajalla eli 18.11.1011 klo. 03.25, 3220 g.

  VastaaPoista
 3. Voi apua, siulla jo rv37! Onpa aika kerenny hurahtamaan nopiasti!! :)

  Arvausta tulee täältäkin 1.12 klo 18.00 ja painoa voisikohan olla vaikkapa 3600g

  Ihana massukainen siulla!!<3

  VastaaPoista
 4. Kieltämättä tuo muoto vaihtelee, aika jännää. :)

  Minä sain kauhean naurukohtauksen tänään suihkussa, kun venytin selkää kaarelle. Mahan keskeltä pullahti venytyksen aikana jotenkin ylemmäs leveäkö pallura, en osaa tarkemmin selittää. Näytti kyllä hurjalta, tuli ihan "Alien"-leffat mieleen! :D

  Mun veikkaus (edellinen ei tullut kai perille) on 16.11 klo 00:12 ja 3210 g.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!