torstai 3. marraskuuta 2011

Philips Avent-hankintoja


Nyt alkaa olla aika monta Aventin tuotetta kertynyt kasaan. Viimeisin hankinta oli nyt tuo uusi, avaamattomassa paketissa oleva manuaalinen rintapumppu, jonka sain Huuto.netistä edulliseen 36 euron hintaan. Olin vähän yllättynyt siitä, että tuota pumppua myydään tosiaan aika hinnakkaastikin laidasta laitaan. Kalleimmillaan olen nähnyt tuon pumpun hintaan 79 euroa ( ja edullisimmillaan postikulujen kanssa oli 40,10 euroa (Innergy-niminen nettikauppa, josta tosin tällä hetkellä loppu...).

Lisäksi nyt löytyy mikroaaltouunissa käytettävä höyrysterilointikupu, jossa voi siis steriloida sekä pullot että rintapumpun. Kupu myös avaamattomana pitää steriloinnin päällä 24 tuntia. Tuttipulloja on ostettu kahta eri kokoa ja myös tämä kuvan oikeassa alakulmassa oleva vauvan pullon- ja ruoanlämmitin löytyy. Hih, jos tarve tulee, niin täällä toivotaan, että Tyypille todella kelpaa Aventin tuotesarja. Ostimme myös varoiksi Nan-äidinmaidonkorviketta muutaman tetran.

13 kommenttia:

 1. Toivottavasti teidän tyypistä ei tuu sellasta ku Sampo oli vauvana, ettei pullo kelpaa ollenkaan. :D Meillä ei ollut valmiina ostettuna mitään pullojuttuja, mies kävi niitä ostamassa sillä välin ku vauva oli sairaalassa ja minä pumppailin kotona maitoa sinne tuliaisiksi. Mulla oli just tuo Aventin manuaalipumppu, nyt haluan ehdottomasti sen sähkösen, ku on tuo elohiiri vähän häiriköimässä sitten pumppaushommia. :D Mutta Aventin tuotteisiin oon kyllä ollut tosi tyytyväinen, meillä on niitä pulloja ja tutteja ja nyt ostin tutulta just tuon mikrosteriloijankin, kun sain halvalla. Sitä pumppua oli niin äärettömän ärsyttävä keitellä jatkuvasti!

  VastaaPoista
 2. Juuri eilen meinasin kaupasta napata mukaan Ainun manuaalisen rintapumpun, kun se oli -50% alennuksessa, eli hintaa olisi jäänyt vain 11,50e. En kuitenkaan ole kyseisiin kapistuksiin yhtään vielä perhetynyt, joten se sai jäädä hyllyyn. Mistäköhän johtuu tuo Aventin korkea hinta? Tai siis onko jotain, mitä ehdottomasti pitäisi huomioida pumppua hankkiessaan?

  Ja osallistun Tyypin la-arvontaan minäkin. Arvaus 3250kg, 25.11. klo. 5.13.

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että kelpaa vauvalle! :) Ystäväni sanoi, että hän on aina ostanut muutaman tetran korviketta kotiin, niin ei ole tarvinnut stressata imetyksestä. Kotona se tissi onkin sitten vauvalle paremmin maistunut kuin laitoksella.

  VastaaPoista
 4. Mä löysin britti-Amazonista noin 13 punnan hintaan (ilmaisin postikuluin vielä) tuon Aventin manuaalisen, joten tilattavahan se oli (en tiedä mistä johtuu että vauvatarvikkeet on briteissä halpoja, mutta tuttipullojakin tilasin samaan syssyyn vastasyntyneen setin (2 pientä + 2 isoa) 15 punnalla. Tiedä sitten tuleeko käyttöä, mutta onpahan varauduttu (toiveissa olisi että tuleva isäkin voisi tarvittaessa lapsen ruokkia).

  VastaaPoista
 5. Heinälle vinkiksi, Ainun manuaalinen on muistaakseni aika kökkö, siihen tarvii väkisinkin vähintään kaks kättä että sitä voi käyttää. Aventin manuaalista pystyy käyttämään yhdelläkin kädellä, vaikka ei sekään aina oo helppoa. Mutta yleensä tuosta Aventin pumpusta on tykätty paljon enemmän!

  VastaaPoista
 6. Täällähän on tapahtunut vaikka mitä siitä kun viimeksi piipahdin! Klinikallakin käyty ja kaikkea, mutta onneksi siitä ei seurannut mitään radikaalimpia jatkotoimenpiteitä. Kovasti näyttäisi siltä, että teillä on Tyyppi sylissä pikemmin kuin pitikään :) Onneksi kuitenkin raskaus on noin pitkällä jo että voi melko rauhallisin mielin odotella synnytystä.

  Sulla on varustelut tosi hyvällä mallilla. Mun pitää nyt pistää tosissaan pökköä pesään ja käydä kaikki hankinnat & vaatteet lävitse, koska eihän sitä tiedä jos tässä joutuu itsekin aiemmin synnärille. Mutta nythän sitä ehtii kun on vihdoin ÄITIYSLOMALLA, jee :)

  VastaaPoista
 7. iHANiA KOMMENTTEJA TYTÖT TAAS, KiiTOS!!
  Jos jokin saa mulla tän raskauden myötä kyllä sydämen hypähtämään ja sykähtämään, niin teidän kommentit. Tulen niistä JOKA KERTA ihan mielettömän hyvälle tuulelle. KiiTOS SiiS iHAN MiELETTÖMÄSTi PÄiViENi PELASTAMiSESTA!!

  Veera: meilläkin on kyllä tavoitteena, että imetys lähtee toimimaan, mutta olen myös nyt kuullut sellaista, että Naistenklinikalla annetaan melko herkästi lisämaitoa pullosta, joten sen vuoksi olen tosi tyytyväinen, että ollaan nyt varustauduttu, josko vaikka imetyksen käynnistyminen sitten veisikin aikaa tai syystä tai toisesta jopa ei onnistuisi ollenkaan! Ja koska mm. kehuit tuota manuaalista Aventia (tosin aika moni muukin ;)) niin päädyttiin se hankkimaan eikä sähköistä.

  Heinä: Heipsan! en osaa oikein mitään sanoa yksittäistä syytä tuohon Aventin valintaan (luin aika paljon käyttökokemuksia ja sain suosituksia tähän postiini: http://pinkinpingviininblogi.blogspot.com/2011/10/vanhempainvalmennus-nro-2.html#comments), mutta todennäköisesti vakuutuin suosituksista joita tästä pumpusta löytyy paljon sekä kansainvälisiltä, että suomalaisilta keskustelupalstoilta. Olen siis vissiin myös mainonnan uhri!!

  liina: Arvaa, mä löysin sen saman tarjouksen, mutta en saanut sitä tilattua!! Mulle tuli jatkuvasti herja osoitteesta ja siitä, että tuotetta ei voida toimittaa ilmoitettuun osoitteeseen. Kokeilin sitten myös Amazon.Uk:n kautta ja tuolloin postituskuluineen hinta olisi noussut 32 punnalla ylöspäin, eli tuo huuto.net:in versio tuli edullisemmaksi. Hyvä juttu ehdottomasti jos sait sen tilattua. :)

  Verona: Juu, täällä ei ole tällä viikolla ainakaan käynyt aika pitkäksi. ;)

  VastaaPoista
 8. Amazon uk:sta noita kannattaakin tilata, ja siellä hinnat heittelee, eli kk päästä voi sieltä saada halvemmalla tai vastaavasti myös kalliimmalla.. :D Itse tilasin juuri amazon.uk:sta sähköisen aventin pumpun, kun olin kokenut liian työlääksi tuon käsipumpun.. Senkin sai sieltä halvemmalla. Se tuli britti-pistokkeella joten adapterin ostin, tosin jo aiemmin sillä myös itkuhälytin on tuolta tilattu ja siinä oli myös brittipistoke.

  VastaaPoista
 9. Mikäköhän mulla tökkii noissa tilauksissa, olisi kyllä kiva tietää... Ajattelin, että kyse olisi noista ääkkösistä osoitteessa, mutta eipä hyväksynyt silläkään. No, oli syy mikä hyvänsä, niin onneksi nyt löytyi se pumppu sieltä huudosta. ;)

  VastaaPoista
 10. Minä tilasin tuolta Amazon.uk:sta TENS-laitteen, kahta yritin, halvempaa ei suostunut lähettämään meidän osotteeseen mutta kalliimpi tuli, ja vielä ilman postikuluja. Ja tuli kyllä halvaksi, Suomessa se maksaa varmaan 40e enemmän! Postikulut siellä on sitten ihan huimat, jos niitä tulee. Onneks suurin osa tuotteista tulee ilmaseksi.

  VastaaPoista
 11. Meillä on hankittuna myös Aventilta kahden koon pulloja, pullonlämmitin ja tuo sterilisaattori. Hitto kun se vaan on niin iso härpäke. Todellinen keittiön kaunistus, mutta ajattelin , että ei sitä hyödytä kaappiinkaan tunkea, kun varmaan joutuu joka päivä käyttämään. (Mutta eipä tarvi poltella sormia ja pelätä että unohtuu levy päälle, jos joutuisi pullot kattilassa keittelemään..) :)

  VastaaPoista
 12. Niin joo, oon huomannut että jos tuotteen alla lukee: Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. niin ne tuotteet toimitetaan aina suomeenkin ja vielä supersaver toimituksella eli ilmaiseksi! saattaa lukea myös näin: Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

  Hakutoiminnossa noita voi valita esim voi rajata pois ne joissa ei ole supersavertoimitusta ja sit sen myyjänkin voi valkata.

  Koita joskus!

  VastaaPoista
 13. Minäkin tilasin britti-Amazonista Aventin pumpun eikä ollut ongelmia, vaikka on ääkkösiä nimessä. Se pumppu toimii kyllä hyvin. En oikein osaa sanoa, mitä pumppua ostettaesssa pitäisi huomioida, mutta imuteholla ei ainakaan ole juuri mitään merkitystä. Maidon heruttaminen kun on tekniikka- eikä voimalaji. Aventin pumpussa on panostettu rinnan stimuloimiseen niillä silikonipalluroilla ja ne tuntuvat monille toimivan. Yksilöllisiä eroja kuitenkin voi olla. Sähköpumppua en omassa käytössäni ole kaivannut. Kun maidon saa herumaan, sitä tulee parhaiten hyvin hitaalla ja rauhallisella pumppauksella. Edes minun heikkopuristusvoimainen käteni ei pääse väsymään siinä :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!