keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Part 2: Visiitti Naistenklinikalle

Nyt on saatu piikki nro. 2 kortisonia kankkuun ja oltu toistamiseen sydän- ja supistuskäyrillä. Tänään oltiin tunnin verran ja lopputuloksena säännöllistä 10 min välein tapahtuvaa supistelua, joka oli voimakkaampaa kuin eilen. Tyypillä jälleen hieno syke. Äitin ja isin kultamuru.
Kätilö, joka laittoi kortisonin, tosin ihmetteli, että miksiköhän lääkäri on sitä vielä määrännyt, kun yleensä sitä ei kuulemma laiteta enää, kun rv 34 on täynnä... Tultiin aviokin kanssa siihen lopputulokseen, että kuten lääkäri sanoi, kyseessä on varotoimi eikä lääkäri taida uskoa, että mentäisiin laskettuun aikaan saakka. :) Mutta mene, tiedä.

Kätilö konsultoi lääkäriä käyrien tulosten perusteella ja kotiin päästiin kuin päästiinkin! Kertauksen vuoksi korostettakoon, että näillä viikoilla ei synnytystä enää estellä jos ja kun käyntiin lähtee, eikä vauvasta käytettäisi (näillä viikoilla) enää termiä keskonen vaan ennenaikainen. Toisin sanoen, tämä tuleva pingviiniemo heitti huolet nyt romukoppaan ja päätti keskittyä vaan lepoilemaan ja elämään ihan sitä normaalia äitiyslomaelämää.

Mihin muuten kuuluu:
 • huomenissa Huuto.netistä huudetun uuden Philips Avent Isis-rintapumpun noutaminen
 • Tyypin vaatekaapin siivoaminen
 • sairaalakassin ja Tyypin hoitolaukun pakkaaminen
 • Simpsoneiden tuotantokausien tuijottaminen
 • palkinnon keksiminen Tyypin synttäripäivän arvausleikkiin (miten voikin pää olla näin tyhjä??)
Päivittelen illan päätteeksi vielä arvauksianne tuonne oikeaan palkkiin. :)

Huomenna alkaakin jo 37 raskausviikko, hui kauhistus!!

2 kommenttia:

 1. Kovasti tsemppiä teidän perheelle! Kaverini synnytti hiljattain esikoisensa kuukausi ennen laskettua aikaa, virallisen äitiyslomansa toisena päivänä. Edellisenä iltana ei ollut vielä mitään merkkejä synnytyksestä ilmassa, kaveri naureskeli vaan että onneksi on vielä kuukausi aikaa valmistautua. Seuraavana aamuna tuli viesti että vauva on syntynyt terveenä ja hyvinvoivana :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Enne!! :)
  Täällä tosiaan päätettiin täydellisesti lakata huolehtimasta ja kyllä teki hyvää heittää kaikki stressipeikot päästä pois. Suomessa kuitenkin tämänkokoiset ja -ikäiset vauvat saavat ensiluokkaista hoitoa tarvitsessaan, joten turhat huolet pois ja odottelemaan!

  Ja tosiaan, nythän tässä vielä käykin niin, että Tyyppi syntyy kaksi viikkoa lasketun ajan yli käynnistyksellä... ;D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!