sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Närästystä ja painolukemaa

Päätin napata tuon eilisen postin pois, kun se oli vähän sellainen ehkä maailman turhin postaus ikinä. Modeemi nimittäin päätti sitten tänään taas toimia. :)

Eilinen painolukema oli siis 68,6 kg ja tämähän siis tarkoittaa pikkuista pudotusta viime viikon lukemasta, mutta en ole huolissani, koska tuohon lukemaan vaikuttaa ihan varmasti jokaikinen syöty suupala. Nyt olen jättänyt rasvattoman maidon pois, koska laktoosi-intoleranssi tekee hienoista paluuta turvotuksineen. Neuvolaan mennään (hataran muistini) mukaan keskiviikkona, joten silloinhan sitä taas saadaan sieltä palautetta. Hassua jotenkin, että edellisen kerran neuvolassa ollaan oltu 33+5 eli väliä tulee kolmisen viikkoa vaikka loppua kohti tarkastusten tulisi tihentyä. ;) No, oltiinhan tässä välissä kahdesti siellä Naistenklinikalla.

Närästys on nyt myös muuttanut loppuraskauden oireeksi tänne. Eilen illalla olisin voinut oikeasti kävellä tuohon läheiselle paloasemalle ja pyytää sammutusletkun kurkkuun, kun korvensi niin älyttömästi. Onneksi helpotti, kun sai nukahdettua ja tänään aion kyllä ehdottomasti välttää kaikkea mahdollista edes potentiaalisesti närästystä aiheuttavaa. Nestemäinen ruokavalio voisi toimia? ;)

Eilen aloiteltiin aviokin kanssa asunnon suursiivous (sis. mm. mattojen tamppaus, imurointi, sohvatyynyjen tamppaus, pölyjen ja pintojen pyyhintä kostealla, lattioiden pesu...), jossa siis allekirjoittanut oikeastaan vain pyyhki pinnat kostealla ja pölyt ja järjesti tavaroita paikoilleen, koska jo näillä saatiin aikaan ikäviä tuikkaisuja. Tänään onkin tarkoitus sitten jatkaa, tai siis tarkennuksena: aviokki joutuu vielä imuroimaan ja pesemään lattiat.

Mukavaa sunnuntai-päivää kaikille. :)

4 kommenttia:

 1. Minäpä laitan tähän heti oman syntymäpäiväarvaukseni: eli veikkaan että Tyyppi syntyy 3.12 klo 22:05 :)

  Närästys on tosi inhottavaa, mullakin oli sitä tosi lyhyen aikaa viikko pari sitten! Mulla auttoi ehkä pikkuisen annoskokojen pienentäminen ja iltasyömisen lopettaminen/vähentäminen.

  VastaaPoista
 2. oi kamalaa Verona, veikkaat että yliajalle mennään?! =D Mä keksin palkinnon eilen illalla tuohon arvontaan!! Aivosolut kohtasivat, kun jouduin käyttämään omia aivojani internetin tiedon valtavirran ollessa pois käytöstä, hah hah!!

  VastaaPoista
 3. Täällä ei närästä (vielä), mutta tulta tekis mieli syökseä aina välillä. :D Toivottavasti saat närästyksen kuriin!

  VastaaPoista
 4. Mulla on myös ens viikolla neuvola ja väliä näille käynneille tulee kolme viikkoa. Mulla oli tällä viikolla se kokoarvioultra, niin terveydenhoitaja ei tälle viikolle laittanut ollenkaan käyntiä. Vaikka eihän tuolla tehty muuta kuin ultrattu, ei mitattu paineita tai pissoja ollenkaan. Toki siellä sen vauvan voinnin näki hyväksi, istukka toimii ym. Mutta tästä lähtien sitä saakin sitten juosta neuvolassa viikon välein!

  Mulla närästää myös. Suklaa ja paprika on ehkä pahimmat mulla. Harmi vaan ku tykkään molemmista (erityisesti siitä ensin mainitusta), joten joudun melkeen joka ilta ottamaan Rennietä. Ei tää nyt ihan kauheen paha onneks oo, ku tuntuu että vauva on jo vähän laskeutunut eikä paina enää niin kovasti mahalaukkua.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!