tiistai 29. marraskuuta 2011

Masukuva, kun vielä ehtii -EDiT!!


Olipahan pakko napata tänä aamuna vielä masukuva. Josko olisi viimeinen tätä lajia. :) Otin myös eilen masun ympärysmitan, joka oli 106 cm (viime viikolla 108,5 cm) ja tänä aamuna 103 cm.
Seuraava neuvolahan meillä on perjantaina ja jos tuolloin sf-mitta on vielä korkealla, niin sitten piipahdetaan käymään äitiyspolilla.

Tyypillä oli aikamoiset pomppuvilskeet viime yönä ja onpahan tahti jatkunut tänäänkin. Tänään on ollut myös enenevässä määrin sukkapuikkotuikkaisuja ja liikehdintää tuntuu aiempaa enemmän alhaalla mutta myös ihan tuossa keskellä mahaa. Pomppisi nyt alaspäin vaan... :) Tänään on ollut taas supistuksia, mutta ne ovat edelleen kivuttomia, joskin aikamoisia puristuksia ja myös sukkapuikkotuikkaisuja, jotka ovat kyllä aikamoisen inhan tuntuisia ja linkittyvät nyt useammin tuohon muutoin kivuttomaan supistukseen.

Laskettu aika on jo YLIHUOMENNA!! Toivottavasti me lähdetään synnyttämään vielä tämän vuorokauden puolella. ;)

-EDiT!!
Ihania kommentteja tytöt, kiitos. Jälleen lopahtivat, eli odotus jatkuu.

Terveydenhoitaja soitti tänään ja kyseli josko meillä olisi aviokin kanssa kiinnostusta osallistua opetus-dvd:n tekoon. Aiheena olisi ollut ensi-imetys synnytyssalissa ja koska olen itse aika kriittisesti suhtautumassa ylipäätään siihen ajatukseen, että synnytyssaliin tulee edes se meidän oma digikamera, niin tästä nyt sitten kieltäydyin. Olen antanut aviokille sen verran periksi, että kun synnytys itsessään on ohi, niin sitten saa antaa kameran laulaa.

Mitä mieltä olette, voisitteko osallistua synnytyksen yhteydessä tällaiseen kuvaukseen?

9 kommenttia:

 1. Pomppufiilis! :) Tsemppiä, täällä jännätään teidän puolesta!

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne vihlasut merkkaa sitä että kohdunsuu siellä kypsyy, nyt seksiä kehiin. Sperman prostaglandiinit (+mekaaninen ärsytys) vois edesauttaa :)

  VastaaPoista
 3. Vielä kerkiin toivottaa tsempit!!!! Mun oma blogi on ollu vähän jäähyllä, ku on mukamas niin hirvee kiirus koko ajan... ;)
  Mutta hurjasti voimia viime metreille ja toivottavasti kohta alkaa jo jotain tapahtua, olosi on varmaan tosi tukala! TSEMPPIÄ! :)

  VastaaPoista
 4. Oijoijoi!! Onnea matkaan ja toivottavasti Tyyppi ymmärtäisi nyt tulla! :)

  VastaaPoista
 5. Oijoi sieltä se kohta syntyy!!! Täällä jo jännätään ;)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä synnytykseen! Jännittää niin teidän puolesta <:

  VastaaPoista
 7. Huh, teillä onkin aika jännät paikat menossa. :)

  Mietin tuota kysymystäsi opetusvideon tekemisestä synnytyksessä. Periaatteessa ymmärrän, että tuollaiset videot ovat tarpeellisia, ja itsekin sellaisen varmaan mielelläni katsoisin. Täytyy kyllä sanoa, että itse en silti haluaisi olla kuvattavana yhtään mitään varten (en edes kotivideokameralla). Valokuvia antaisin ottaa ennen ja jälkeen ponnistusvaiheen. Eli ymmärrän sinua täysin.

  Tsemppiä viimeisiin päiviin!

  VastaaPoista
 8. Äääks. Kohta teillä tosiaan on se oma pienokainen sylissä! Jos ei vielä tänään, niin kuitenkin ihan pian! :)

  Enpä oikein usko, että haluaisin minäkään olla kuvattavana tuollaisessa tilanteessa...

  VastaaPoista
 9. Iik, yksi päviä enään! Tsemppiä Pingu! kohta teillä on oma kulta kainalossa!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!