maanantai 7. marraskuuta 2011

Masutietoja ja verikoe -EDiT!!

Oli pakko napata tänään välikuva masusta, koska tuon muoto on taas niin täysin muuttunut muutamassa päivässä. Nappasin myös masun ympärysmitan aamulla ja lukemaksi tuli 105 cm.

Tyyppi puskee nyt selvästi itseään sekä eteen- että alaspäin, joskin takamus yltää vieläkin ihan ylös tuonne oikeaan kylkeen, olettaisin, että tuolloin kyseessä on venyttelytreeni. Selkeämmin liikkeet kuitenkin tuntuvat nyt tuossa "edessä". Lueskelin jostain, että kun masuasukeilta loppuu pikkuhiljaa tila masussa, niin liikkeet voivat vaimentua. No, meillä ei ainakaan sellaista ole esiintynyt, oikeastaan ennemmin ehkä päinvastoin. Nyt kun Tyyppi on jo iso (isin mukaan tosin pikku piraatti ), niin liikkeet tuntuvat todella mojovasti.

Muistin sitten hiukan pieleen tuon neuvolan ajankohdan, se onkin vasta torstaina. Mukavaa, koska tuolloin raskaus on täysiaikainen, 37+0. Meinasin unohtaa käydä antamassa sen kolmannen verinäytteen koskien niitä vasta-aineita, lähetteen mukaan rv 36+? pitää käydä ja eilen yht´äkkiä illalla muistin koko asian. Oli vähän jännä labran hoitaja (olisiko ollut uusi hommassaan tai jotain), kävi nimittäin kahteen otteeseen tarkistamassa joltain kokeneemmalta että montako näytepullollista hän ottaa ja miten se lähetetään SPR:lle tutkittavaksi. Niin joo, pudotti sitten vielä jossain vaiheessa jonkun aiemmin ottamansa näytepullon lattialle. Todella luottamusta herättävää toimintaa... No, tulosten pitäisi olla valmiita torstaina. :)

24 päivää laskettuun aikaan. :) Eipä ole pitkä aika. Närästys kiusaa edelleen, tekisi mieli vaan juoda kylmää vettä litratolkulla. Tuumastapas siis toimeen!

2 kommenttia:

  1. Hui, minä olisin varmaan luikkinut moista hoitajaa pakoon. ;) Pelkään neuloja, ja kerron siitä aina kun otetaan verinäytettä.

    Kyllä tää aika hurahtaa tosi nopsaan, ei muuta kuin tsemppiä kovasti viimeisiin viikkoihin!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!