perjantai 11. marraskuuta 2011

Masukuva 37+1 -EDiT!!

Näin ne päivät vaan kuluu yksi toisensa jälkeen. Ohessa tänä aamuna napattu masukuva, jota koristaa pari pientä tiikerinraitaa. Jeps, rv:n 37 loppusuoralle päästiin ennen ensimmäisiä raitoja. Niitä on siis 3 ja ne ovat aika pieniä (onneksi) ja itse asiassa ovat sijoittuneetkin aika likelle umpisuolen leikkausarpea. Ei masennuta, kuten aviokki sanoi, eletty elämä näkyy eikä niitä ehkä sitten tulekaan enempää.

Täällä on mieliala vähän muuttunut, en usko, että Tyyppi ulkoistaa itseään ennen laskettua aikaa. On kai aika normaalia, että tämä fiilis voi muuttua päivittäinkin?

Tänään ei muuta kirjoiteltavaa. :) Tyypillä on tänään selkeästi rauhallisempi päivä.

EDiT!!
Kysely tuon peiton ja unipussin valinnasta pinnasänkyyn on päättynyt. Vastauksia huimat 42 kpl:tta ja jakauma siten, että peittoa suosittaa 59% (25 kpl) ja unipussia 41% (17 kpl). Peiton osalta pinnasängyssä on nyt käytössä äitiyspakkauksessa tullut ohut peite, mutta ärsyttää kun se on niin eri kokoa kuin ostetut pussilakanat. Että voikin tyhmät asiat ärsyttää... ;)

4 kommenttia:

 1. Ei noita raitoja kyllä hullu huomaa, mutta itse niihin ehkä kiinnittää huomiota. Täytyy tunnustaa, että pelkään arpeutumista, vaikka mikäs sille teet. Teini-iässä tuli jo reisiin, kun venähdin yhtäkkiä pituutta joten eivät ihan uutta koristusta tässä nahassa ole.

  VastaaPoista
 2. 20.11./2.45/3300g
  Tässä mun arvaus :)

  VastaaPoista
 3. Mullahan tuli esikoista odottaessa raskausarvet vasta LA:n jälkeen... sitten repeskin ihan kunnolla. Maha oli ihan tiikerijuovainen. Nyt ne vanhat arvet vähän paikoin punottaa, mutta ei oo vielä revenny uusiksi. Ne oli siis jo vaalentunu ihan hyvin. Mutta eipä mua haittaa, kannan arpeni ylpeänä! :D

  Minä en muuten vastannut tuohon peitto/unipussikyselyyn, kun en oikeen tiennyt mitä vastaisin. Me alkuun käytettiin peittoa, joskin vaihdettiin tosi nopeasti kapaloon, kun siihen esikoinen rauhoittui paljon paremmin, sitten käytettiin taas hetki peittoa, sitten tuli kesä ja helteet ja syksyllä ilmojen viilentyessä ostettiin eka unipussi. Esikoinen oli siis jotain 9kk ennenku otettiin unipussi käyttöön. Siihen asti ei ollut tarvetta. Samalla tavalla ajattelin kokeilla nytkin, tosin meillä on nyt siskontytön vanha pieni unipussikin, jos on tarvetta. Mutta kapaloa kannattaa harkita, jos vauva heräilee säpsähdyksiinsä. Meillä se ainakin oli jatkuva ongelma ennenku tajuttiin se kapalo. Kapalona toimi muuten fleecepeitto, se jousti sopivasti ja oli lämmin, alle ei tarvinnut kuin vaipan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Veera!
  Lähinnä sitä just siis tässä pähkäilen, että kannattaisiko Tyypille kokeilla heti alkuun tuota unipussia vaiko peittoa. Eli olisiko Tyypillä turvallisempi olo pinnasängyssä nukkuessa unipussissa vai peiton alla...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!