perjantai 25. marraskuuta 2011

Flunssapöpö ja painon tasaantuminen

Toivottavasti selviän säikähdyksellä, mutta nyt on nuhainen olo, eli taisin sittenkin saada aviokilta jonkinlaisen pöpötartunnan. Kurkku on karhea ja olo väsynyt. Tähän ei varmaan auta kuin kuuma tee, ennemmin joisin kyllä mustaherukkamehua, mutta kun sitä ei ole kaapissa... No, aviokki varmaan piipahtaa kaupassa ihan mielellään.

Vaaka antoi eilistä aika paljon mukavamman lukeman. Eli peräti 1,6 kg vähemmän kuin neuvolan vaaka eilen. Ai miten niin se pizza vähän turvotti? :)

Facebookissa liityin jonkin aikaa sitten uuteen ryhmään nimeltä Lasten kirppis Huvikumpu. Kun en kerta pääse nyt kiertelemään livenä kirppikselle, niin tosi kiva, että löytyy netistäkin näitä. :) Ja siis nythän pitäisi tosiaan lakata ostelemasta vauvalle juttuja (luulen, että meillä on kaikkea enemmän kuin riittävästi!), mutta 7 eurolla oli pakko tehdä nämä hankinnat:


Lisäksi, jos joku muistaa, niin aloin keräilemään Tyypille niitä Kinder-munien kilpikonnia, krokotiileja ja leijonia loppukeväästä ja nyt vihdoin viimein on koko setti kasassa. Viimeisten puuttuvien pitäisi tulla tänään tai viimeistään maanantaina postilla. :) Kyllähän siinä hetki meni, mutta kiva kun onnistui!

Aviokin kanssa käytiin eilen kaivamassa kellarista joulukoristeet esiin. Yleensä olen koko asunnon laittanut jouluiseksi ja myös joulukuusi on ollut menossa mukana. Tänä vuonna on sitten eri juttu, koska joulukuusen paikka on parvekkeen oven edessä, eli jos sen siihen asettelee, niin parvekepäikkärit ovat poissuljettu juttu. Siispä joulukuusi jää tänä vuonna pois enkä oikein jaksa ison masun kanssa kiipeillä katonrajoja pitkin laittamassa köynnöksiä ja palloja.

Onneksi meillä on pöytäkuusi ostettuna (ja olen sen koristellut ja valottanut), joten sen saa kivasti laitettua vitriinihyllyjen päälle ja joululahjat aseteltua siihen viereen (valokuvailen sitten myöhemmin). En jotenkaan saa itseäni yhtään viritettyä joulutunnelmaan, mutta ehkä se ei tänä vuonna olekaan niin tärkeää. Aviokille täytyy ostaa jotain mukavaa, vauvaan liittymätöntä. Ostin jo yhden kirjan, mutta lisäksi olisi kiva keksiä jotain hemmottelua toiselle. Ehkä lahjakortti hierontaan, sovittiin tosin, että joulun jälkeen alennusmyynnistä ostetaan yhteisesti PS3, sen kun aviokki on pitkään halunnut.

No niin, ehkäpä menen hetkeksi vielä pyörimään nettikirppikselle... Ja haaveilemaan kaikesta MITÄ ME EI TARVITA!!

3 kommenttia:

  1. Vähän kiva kun sait ne Kinder-sarjat kokoon ennen Tyypin syntymää :D Mukavaa joulun- ja vauvan odotusta!

    VastaaPoista
  2. Voi että oon niin kade noista kinder sarjoista! Itekin ne haluisin, mut oon liian laiska ruveta keräämään :) Mie oon muuten ihan koukussa noihin fb kirppiksiin, lähinnä niiden takia siellä pyörinkin. Kivoja kirppiksiä on myös lindex kirppis ja name it kirppis, sekö meillä päin löytyy myös oman alueen kirppiksiä, joista oon myös ihania löytöjä tehny.. eli takavarikoikaa miun tietokone ennen ku meen vararikkoon :D

    VastaaPoista
  3. Mulla on ihan sellainen tunne että te olette synnyttämässä, tai ainakin ihan juuri lähdössä sinne!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!