sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ei vieläK-Ä-Ä-N!!


Ihana Jii!!!
Kunpa oltaisiinkin...

Koska täällä ei ole edelleenkään minkäänlaisia merkkejä siitä, että synnytys olisi käynnistymässä, niin googlailin netistä tiedon yliaikaisesta raskaudesta. Virallisesti raskaus on yliaikainen silloin, kun laskettu aika on ylittynyt 14 vrk:lla eli rv 42+ ja näitä raskauksia on tilastoitu vuonna 2006 noin 2% kaikista raskauksista. Eli eipä niitä todellisesti yliaikaisia kamalasti ole. Ja puolestaan 5% vauvoista syntyy laskettuna ajankohtana. Siispä (mun huonolla matikalla) 93% vauvoista syntyy jonain muuna ajankohtana!

Viime yönä nukkuminen sujui paremmin ja tänään onnistui myös reilun puolen tunnin mittaisten päikkäreiden nukkuminen aviokin kainalossa. Tosin havahvduin muutaman kerran omaan kuorsaukseeni, hih ja normisti en kyllä kuorsaa...
Nuha on vieläkin seurana ja tänään vihdoin kaupasta lähti mukaan mustaherukkamehua. :) Ja vadelmahillomunkit. Ja Marabou-suklaata... Ollaan aviokin kanssa oikeita herkkupeppuja!

Seuraatteko muuten Tanssii tähtien kanssa-ohjelmaa? Olen niin tyytis, kun Jarppi ja Ansku pääsivät jatkoon! Toivola on ollut ihan jees seurattava, mutta siinä jokin juttu mättää, olisikohan se, kun sillä kuitenkin (ilmeisesti) on tanssitaustaa? Toivon, että Viivi ja Matti vie voiton, mutta toisaalta eipä sillä hirmusti väliä ole kumpi voiton vie.

Taidan mennä laittamaan lakanat sänkyyn, olisi pitänyt myös imuroida tänään, mutta laiskuus iski. ;) Huomenna sitten, kun aviokki on taas duunissa, niin onpahan sitten jotain tekemistä.

7 kommenttia:

 1. Voi että kun mä nyt muistaisin, että mistä luinkaan, että aika suurella prosentilla naisista siis ekaa kertaa synnyttävillä vauva syntyy vasta laskettunajan jälkeen...siinä oli vielä laskettu keskiarvo päivissä et kuin paljon. Uudelleen synnyttäjillä lukemat oli erilaisia.. Ihanaa loppu odotusta ja joulunkin odotusta.

  Milla

  VastaaPoista
 2. Meidän neiti syntyi 41+5 :D Ja sitä ennen kärsin 2,5 vuorokautta säännöllisistä ja erittäin kipeistä suppareista jotka laukaisi muutaman tunnin Shoppailu ;)

  VastaaPoista
 3. Elähän hättäile! :D Kyllä se sieltä vielä tulee, parin viikon sisään melko varmasti. :) Vaikka tiedän kyllä että ne päivät tuntuu pitkiltä, kun sitä synnytystä odottelee koko ajan. Esikoisen synnytystä ootin ite viis viikkoa ihan joka päivä, mutta sehän sitten käynnistettiin kun ei itekseen tajunnu syntyä. Tätä en oo vielä ees tosissanu alkanu oottaa, kun ei olla edes lasketussa ajassa. Jos tällä viikolla syntyy, niin oon positiivisesti yllättynyt! Ens viikolla mulla onkin sitten varmaan jo äitipolille meno, siellä sitten mietitään käynnistetäänkö ennemmin vai myöhemmin. On tää kuitenkin jo aika alhaalla, vois kuvitella ettei tarvis ihan yhtä pitkään kärvistellä ku ekasta. Sehän laskeutuikin vasta reilusti lasketun jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Ei muuta kuin tsemppiä odotukseen! Kyllä se sieltä vielä ulos tupsahtaa. :)

  VastaaPoista
 5. josko kerkiän vielä arvaamaan syntymäpäiväksi lucianpäivää, 13.12 ja klo 06.30. paino 3820g
  -kaisa

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!