lauantai 12. marraskuuta 2011

Ei niin mitään...

... sanottavaa
... kirjoitettavaa
... merkkiä siitä, että synnytys olisi käynnistymässä.

Tänään Tyypillä on ollut selvästi aktiivisempi päivä kuin eilen. :) Kullanmuru keräsi taas energiaa ja onkin sitten aamusta saakka taas pitänyt menoa yllä. Aamulla herkuteltiin aviokin kanssa uunituoreilla croissanteilla ja kardemummakahvilla (Robert´s Coffeen Kardemumma-kahvia voi suositella vaikkapas joululahjaideaksi!). Aamupaino muuten 68,6 kg eli samoissa mennään, kuin viikko sitten. Alkoi jo hymyilyttää, että mitäköhän neuvolan vaaka näyttää ensi torstaina, kun olisi pakko laittaa mammafarkut jalkaan, jotka jo itsessään painavat ties kuinka paljon, mutta totesinkin sitten että laitanpas verkkarit, niin tulee vähän todenmukaisempi lukema. :) Tosin pitäkäähän nyt peukkuja, että Tyyppi ulkoistaisi itsensä ennen ensi viikon neuvolaa.

Reippailin tänään sen yhden äSSän eli siivouksen merkeissä ja imuroin. :) Kotikonstit pikkuhiljaa käyttöön josko vaikka synnytys käynnistyisi sen avulla. Eilen reippailin ja silitin ja laitoin Tyypin huoneeseen uudet verhot. Ihanaa, kun nyt voi elää jo normaalimpaa elämää kun ei tarvitse enää hermoilla sitä, että synnytys käynnistyisi etuajassa!

Kohta lähdetään aviokin kanssa leffaan (pitäkää peukkuja, että Tartunta-leffaan löytyy vielä lippuja!) ja sinne täytynee ostaa seuraksi muutama irtokarkki.

19 päivää jäljellä. :)

7 kommenttia:

 1. Jep, ei tapahdu täälläkään mitään, vaikka isäntä toivoi tyyppiä saapuvaksi noinniinku isäinpäivälahjaksi. Turha toivo. Meikäläisestä ei kyllä olisi enää elokuviin kun tunnin aikana saa ravata kolmesti vessassa - saattais mennä juonesta oleellisen paljon ohi... =)

  VastaaPoista
 2. Ei meidänkään Sintti takuulla saavu kovin paljoa ennen laskettua aikaa :) Ei tunnu yhtään siltä! Ja minä olen kateellinen kun pääset leffaan, Sandyn tavoin en taida enää uskaltautua tai pitäisi kuivattaa itsensä ennen sinne menoa, eikä sekään varmaan auttaisi...huoh.

  Kivaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. Ei täälläkään ole mitään synnytykseen viittaavaa. Vaikka eipä vielä tarvikaan, vauvalle tekee hyvää vielä hetkonen majailla mahassa. Viikko vielä, sitten saa tulla. Vaikkakin alan jo olla vähän kärsimätön... Toisaalta tiedän, että nyt pääsee paljon helpommalla, kun vauva on mahassa, sitten kun se on syntynyt, niin oon ihan pulassa kahden lapsen kans. :D

  VastaaPoista
 4. Uskomatonta että teillä on jo takana näin pitkä matka! Vastahan sitä viivaa ihmeteltiin teilläkin uuden työn ja muutosten myllerryksessä! Aika menee nopeasti! Ja Veronakin saa kohta vauvan <3

  VastaaPoista
 5. Aika ihan hurahtaa kun kohta jo poksahdat vaikka vasta vähän aika sitten iloittiin plussasta :D Hih! Oliko hyvä leffa?

  VastaaPoista
 6. No vitsi arvatkaa vaan oliko se leffa täyteen varattu...? Se tosin meni sellaisessa minisalissa, jossa oli "huimat" 28 istumapaikkaa, joten ei ehkä ihme. :) Ja olisi kyllä voinut olla aika tuskainen parituntinen istuskella siellä. Ostettiin sitten aviokin kanssa vaan irtokarkkipussi ja tultiin kotiin väijymään RED, eli Retired, Extremely Dangerous, jossa pääosissa (ihana) Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich ja Helen Mirren. :) Ja juu, kyseinen leffa kesti tunti 40 min ja sen aikana kävin 3 krt vessassa.

  VastaaPoista
 7. Elämme jännittäviä aikoja. Tyypin on synnyttävä 22.11. mennessä, koska silloin me molemmat oltaisiin skorpioneja. :) Koska Evelyn on jo valinnut arvauspäiväksi 22.11., sanon 23.11. Voi hyvin!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!