keskiviikko 23. marraskuuta 2011

8 days to go

Voisiko joku taas kertoa, että mihin nämä päivät kuluvat?

Vastahan päivittelin masun ympärystä tuonne ja mittanauhassa on lukema 10 ja nyt on laskettuun enää 8 päivää. Kaksikin päivää kuulostaa ja vaikuttaa todella pitkältä ajalta ja huomenna aamulla on TAAS neuvola. :) Kyllä nämä viikot vaan nopeasti oikeasti kuluvat, vaikka välillä valitankin, että tuntuu niin hitaalta.

Aviokin kanssa ollaan väijytty nyt leffoja lähinnä tänään ja harrastettu ahkerasti nettisurffailua. Tänään iski aivan järkyttävä liitoskipu vasemmalle lonkankoukistajan tienoille, joten ajateltu kävely ulkosalla jäi väliin. =/ Tänään on ollut kirjaimellisesti tuskaisin päivä ties kuinka pitkään aikaan. Yöunilta heräsin reippaaksi tunniksi aamuyöllä ja kerrankin olin fiksu enkä jäänyt sänkyyn lonnimaan vaan aloin hahmottelemaan piirustusta entiselle työkaverilleni. Sitten nukuin vielä aviokin kainalossa muutaman tunnin lisää. Toistaiseksi näyttää myös siltä, että aviokin flunssa ei ole tarttunut allekirjoittaneeseen, hurraa!!

Tyyppi on ollut taas tänään niin aktiivinen, että huh!! Tyypin potkut tuntuvat selkeästi tuossa oikean kyljen kohdalla ja vähän väliä masu menee kivikovaksi, voisikohan silläkin olla jotain tekemistä Tyypin liikkeiden kanssa?

Nyt taidetaan katsoa aviokin kanssa Bad Teacher-leffa ja sitten tilataan ruokaa. Tekee hirmuisesti mieli kebabia ranskalaisia. :)

6 kommenttia:

 1. Niin aivan, unohdin laittaa ajan ohon arvaushommaan! :D Elikkä aika olis 11.16

  VastaaPoista
 2. Hui, enää noin vähän päiviä! Saas nähdä jos kebab sais tyyppiin vauhtia. :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa, kauaa ei enää tarvitse odottaa <3

  tuota, olen ollut vähän aikaa poissa blogimaailmasta, osaatko sinä tai joku toinen lukija kertoa mihin start something good-blogi katosi.......?

  VastaaPoista
 4. Evelyn lopetti Start something good-blogin pitämisen jonkin aikaa sitten.

  Muutoin Sini, tervetuloa takas blogimaailmaan! Tosiaan toivomuksena täällä on, ettei enää olisi montaa päivää jäljellä. :)

  VastaaPoista
 5. Bad Teacher on ihan huippu! Siinä saa anuraa ihan kunnolla:D Tänään kävin taas miettimään sua ja tyyppiä ja sitten helpotuin kun muistin että oonhan jo lukijana siellä uudessa blogissa=)
  Kun vielä ei ole aika omalle lapselle, edessä kun on ensin avokin intti ym elämää... , niin on ihana seurata "läheltä" miten raskaus on sujunut ja millaista se eämä sitten onkaan näin päällisin puolin=)

  hihih, taas kerran hehkutan- oon niin innoissani!!!:DDD Ja elän oikeesti täysillä mukana tätä loppuraskautta!:D

  Ja ps. Tyypille, pysythän vielä ensi viikkoon siellä yksiössä, tarkemmin sanottuna maanantaihin saakka;D

  VastaaPoista
 6. Jessika: <3 ihana kommentti! Ja tosiaan, Bad Teacherissa sai nauraa =D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!