tiistai 1. marraskuuta 2011

30 päivää laskettuun -EDiT!!


30 päivää laskettuun aikaan.

Huh huh, 30... Se on todella vähän. Ja en usko, että Tyyppi malttaa venyttää ainakaan tuosta lasketusta ajasta yli. :) 20.11.2011 voisi olla kiva syntymäpäivä.

Synnytys ei vieläkään oikein hirvitä, vaikkakin pyörii nyt jo selkeästi enemmän mielessä, kuin aikaisemmin. Näin toissa yönä unta, että synnytys kesti 4 minuuttia ja ponnistusvaihe peräti yhden minuutin. Tyyppi syntyi noin 6 kuukauden kokoisena ja osasi puhua :) Viime yön nukuin todella huonosti. Tyyppi päätti jotenkin eilen illalla alkaa siirtää itseään vatsan keskikohdalle, kun aikaisemmin on viihtynyt kylkien tienoilla ja masu oli koko yön kovana pallona. Ja tosiaan koko masun muoto on nyt muuttunut etupainotteisemmaksi palloksi.

Kertokaahan viisaammat, että miten noita raskausviikkoja oikein luetaan. Jos siis kävisi niin, että Tyyppi syntyisi tänään (rv 35+5) niin syntyisikö Tyyppi silloin viikolla 35 vai 36?

Suklaalakko on pitänyt hyvin ja laajentunut oikeastaan samalla kokonaisvaltaiseksi karkkilakoksi.

Nyt suunnittelemaan sairaalakassin sisältöä! Palailen siitä ja myös Tyypin kotiintulovaatteista viimeistään huomenissa. :)

EDiT!!

Tästä tulikin mielenkiintoinen ilta... Taidetaan tehdä visiitti tuonne Naistenklinikalle. Tosi kivuliaita tuikkaisuja alakertaan ja äsken sitten alkoi kipuilu tuonne vasempaan kylkeen ja jalkaan.

7 kommenttia:

 1. Ainakin sen neuvolasta saadun vau-kirjan mukaan tuo 35+5 olisi viikko 36 :)

  Täällä synnytettiin viikko sitten (rv 41+3) ja kaikki meni todella hyvin!:) Synnytys oli kaiken kaikkiaan paljon kivuttomampi kuin olin pelännyt, tosin sainkin kipulääkitystä ihan riittämin! :D Epiduraali oli taivaan lahja!

  VastaaPoista
 2. Anteeksi Pingu, että käytän nyt tätä sinun sivuasi udellakseni Evelyniltä, että minne hän on kadonnut? Onko Start Something Good lopetettu vai mennyt salasanan taakse vain kutsuvieraille? Olen sitä hartaasti etsiskellyt..

  VastaaPoista
 3. Ei haittaa Sandy. Muistaakseni Evelyn mainitsi, että aikoo lopettaa ainakin julkisen blogin kirjoittelun ja pohtinee kirjoittaako blogia ylipäätään vielä jatkossa. Korjaa ihmeessä Evelyn, jos muistan väärin!! :)

  VastaaPoista
 4. Hoplaa, tosi lyhyt aika! Toivotaan ettei ihan tänään vielä ollut tosipaikka edessä.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti kaikki on hyvin. :) Mulla on myös jatkuvasti kipeitä vihlaisuja tuolla alhaalla, mutta ne kuulunee asiaan näillä viikoilla. Valmistelevat varmaankin paikkoja synnytystä varten. :)

  Evelynin kuulumisia ois kiva kuulla jatkossakin, jos alotat uudelleen blogin kirjottamisen niin oisin mielelläni mukana. :)

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvaukseen tyypin syntymäajasta:
  3.12 klo 15.34 3210g

  VastaaPoista
 7. Lopetin blogin kirjoittamisen. Tykkäsin kyllä kirjoittaa, mutta en halunnut tulla tunnistetuksi ja omalla nimellä bloggaaminen ei oikein tunnu omalta. :/ Kiva kuitenkin kuulla että blogia on kaivattu :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!