torstai 20. lokakuuta 2011

Rv 35 + masukuva

Huomaa aika ihanan eron kuvan laadussa, kun kuvan nappaa kunnon kameralla eikä kännykällä. Ja hei, ihana Photoscape-ohjelma!! Gotta LOVE IT!

Eli vasemmalla puolella rv 32+4 ja oikealla 34+0. Onpahan taas pullahtanut enempi ulospäin. :) GOTTA LOVE IT! Neuvolassahan todettiin, että SF-mitta on 30 cm eli tasan tarkkaan keskikäyrällä mennään. Unohdin ottaa sen masun ympärysmitan, täytyy muistaa ottaa se huomenna aamulla.

Tyypillä oli eilen sellaiset potkunyrkkeilytreenit, että olo oli jopa paikoin epämukava. Tyyppi saa tosiaan myllätä ihan niin paljon kuin jaksaa (hyvä vaan!) mutta pakkohan se on myöntää, että välillä möyrintä tuntuu ei niin kovin mukavalta, etenkin jos sitä on kestänyt parin tunnin ajan. Mutta ei saa valittaa!! Ihanaa, kun Tyyppi on samanlainen adhd, kuin äitinsä.

Tiistaina oltiin vanhempainvalmennuksessa aviokin kanssa. Aiheena oli suuhygienia ja synnytys + kivunlievitys. Aviokki sai ainakin ajattelemisen aihetta (taisi ressukka hieman pelästyä sitä mitä on tulossa), mutta itsellä ei kyllä vielä(kään) paukahtanut päälle mikään pelko, oikeastaan ennemmin päinvastoin. Odotan synnytystä ja sen luomaa haastetta ja tietysti eniten sitä pääpalkintoa. Olen täysin vakuuttunut siitä, että selviän tästä haaasteesta, etenkin kun koen olevani mahdollisimman hyvin henkisesti valmistautunut.

Valmennus oli aikamoinen luento, johon oli yhdistetty synnytysvideo (ja olipahan aika helpon näköinen synnytys sillä videolla...). Paikalla oli ehkä kymmenkunta pariskuntaa, kukaan ei kommentoinut tai kysynyt yhtään mitään aiheista, joista puhuttiin, joten oltiin sitten onneksi aviokin kanssa aktiivisia ja kysyttiin kaikkea mahdollista mikä mieleen juolahti. Sitä vartenhan tuo valmennus järjestettiin, että siellä saa kysyä kaikkea mikä tulee mieleen? Siksi ihmettelin, kun kukaan ei tosiaan kysynyt yhtään mitään...

Synnytyssuunnitelmaa en laadi, mutta tosiaan muutama kohta toivelistalla on.

2 kommenttia:

  1. Mua jännittää jo nyt tuleva valmennus ja puheet kivunlievityksestä. En tajua, että olen tällainen heikkopää, mutta arvaan kyllä että siellä istutaan valkeana kuin lakana. Ei ole mitään ongelmaa kuvitella synnytystä, mutta pelkkä epiduraalista lukeminen sai taas kerran aikaan heikotusta... Saapa nähdä minkä nuijanukutuksen tämä mamma tarttee synnärillä. :D

    VastaaPoista
  2. Tömmästä sain ja laitan nyt eteenpäin, että jos jaksat/kiinnostaa... :)

    http://tomorrowsanotherday.wordpress.com/2011/10/21/tunnustus/

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!