sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Ostoksia

Ostettiin nyt sitten Tyypille tänään tuo Benettonin hopeinen haalari Stockalta (59,95) ja pakko kyllä kehua, että on aivan mainio, kuvasta ei oikein mitenkään pääse perille siitä millainen haalari on. :) Se on sanalla sanoen astronauttinen. Pehmoinen ja pullukkainen, 62 cm on varmasti oikein sopiva koko, sillä tässäkin tapauksessa kokoa 62 löytyy aika lailla laidasta laitaan... Olivat vielä pakanneet haalarit pois Hullujen päivien kamppiksen tieltä ja varastoon olivat matkalla. Hoitolaukkua ei saatu, koska Tapiolan Stockalla oli kuulemma vain yhtä mallia ja myyjän mukaan sekin oli aika kamala. ;) No, rehellinen myyjä ainakin!

Lisäksi ostettiin 2 kpl:tta Aventin tuttipulloja (9,95 € kpl) vastasyntyneelle. Täytyy siis varautua siihen, ettei imetys onnistu tai etten ole aina paikalla niin isikin voi sitten tarvittaessa syöttää Tyyppiä. Täältä löytyy hyviä perusteluita siihen, miksi olemme päätyneet Aventin pulloihin. En olisi osannut itse edes ajatella, että pulloissa on eroja, mutta hyvä ystäväni (sai vauvan 3 kk:tta sitten) oli tutustunut aiheeseen perusteellisesti ja saanut puolestaan vinkkejä omilta ystäviltään.

Täytynee tehdä jossain vaiheessa jonkinlainen ostoslista siitä mitä Tyypin hankinnoista vielä puuttuu. Aviokille oli vinkattu työpaikalla mm. liivinsuojista. ;)
Lisäksi ilmeisesti lähdemme nyt sitten tilaamaan uutta Nissan Notea autoksi. Joo, sinnehän nuo meidän yhdistelmät tosiaan menevät heittämällä sisään. Budjetista ampunee yli, mutta liekö tuo nyt niin tarkkaa...

2 kommenttia:

  1. Ostitko tuttipullot stockalta vai jostain muualta? Tuollaiset taitavat suunnata meidänkin hankintalistalle sitten kun sen aika koittaa :)

    VastaaPoista
  2. Stockalta ostettiin nuo pullot, mutta niitä kyllä luulisi saavan ostettua muualtakin. :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!