torstai 27. lokakuuta 2011

Masukuva 35+0

Ja näin on raskausviikon 36 ensimmäinen päivä lähes päätöksessä!

Ohessa aamulla napattu uusin masukuva ja alkaahan tuo olla jo aika massiivinen ja malliltaan taas aivan erilainen, kuin viikko sitten. Aamulla vaaka näytti painoksi lukemaa 68,3 kg. Suklaakarkkilakko on pitänyt oikein hyvin, eikä suklaata tee edes mieli.

Auto muuten saapui! Päästään hakemaan se jo nyt tulevana lauantaina. :) Tähän hätään tuskin on sen kummemmin päiviteltävää. Mukavaa iltaa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Huimasti on kasvanut! On ne vaan nättejä nuo vauvamasut :)

  VastaaPoista
 2. Hui kun on kasvanut! niin ihana masu<3

  VastaaPoista
 3. Hurjasti kasvanut masu! Voi ei, en jaksa odottaa, että saan itselleni joskus tuollaisen :)

  VastaaPoista
 4. Onko vauva kääntynyt toisinpäin, vai mistä syystä mahan muoto on niin erilainen viikon takaisesta?

  VastaaPoista
 5. Kiitos tytöt!
  Ano: Tyyppi ei ole kyllä pää alaspäin-asentoaan muuttanut, takamus on siis ylhäällä ja pää alhaalla. Voi tietysti olla, että kun Tyyppi myllää pitkin masua, niin on sitten ollut muuten eri asennossa.

  VastaaPoista
 6. Sun maha on kuten minun maha nyt vaikka olet raskaudessa edellä :) Meillä on täällä joku huima kasvuspurtti menossa!

  VastaaPoista
 7. Jos on pää alaspäin, niin ei todennäk. tule asentoaan muuttamaan viime metreillä :) Meidän vauva oli vastaavasti toisinpäin ja sektiolla syntyi, yritin tässä vaan miettiä miltä mahani mahtoi näyttää noilla viikoilla.

  Paljon onnea sulle!!

  VastaaPoista
 8. kiitos ano kommentista! Näin meille tosiaan neuvolassakin kommentoitiin jo muutama viikko sitten, että tuskin enää kääntyy ympäri. Nyt odottelen kovasti jo keskiviikkoista lääkärintarkistusta, silloin varmaan selviää onko pää kiinnittynyt ja onko kohdunsuulla tapahtunut muutoksia. :)

  Verona: niin ne meidän masuasukit vaan kasvaa! Pakko muuten kysyä, onko sun masu näkyvissä takaapäin? Kun monet sanovat, että tyttömasu leviää enempi sivuille, kuin poikamasu ja mulla ei tosiaan takaa kuvattuna huomaa mitään. Pitääkin napsaista tästä kuva itselle muistutukseksi!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!