maanantai 10. lokakuuta 2011

Masukuva 32+4

Auts, kamalan rakeinen kuva. Jos en olisi ihan älyn laiska, niin ottaisin kuvat jollain muulla kuin kännykkäkameralla... No, jatkossa sitten!

Mutta jotenkin näitä kahta kuvaa verrattaessa, mun mielestä tuo oikeanpuolimmainen kuva näyttää siltä, että masu on paljon isompi, kuin tuossa vasemmanpuolisessa. Johtunee siitä, että tuossa oikeanpuolimmaisessa masun malli on aika paljon eteenpäin työntyneempi ja vasemmanpuolisessa masu on jotenkin kokonaisvaltaisesti massiivisempi.

Muutoin sairaslomasta on ollut selkeä hyöty. Supistelut ovat selvästi vähentyneet, rasituksessa niitä esiintyy edelleen, mutta nykyään joka kerta kun nousee jaloilleen, ei enää supista. :) Viime yö oli taas sieltä ns. kauheimmasta päästä. Alavatsa oli ihan järkyttävän kipeä vasemmalta puolelta. En tiedä miten sitä kuvailisi, mutta tuntuu siltä, kuin lonkankoukistajan kohdalla olisi sellainen kuplarykelmä, joka paineessa ollessaan on todella kipeän tuntuinen. Niinpä viime yön unisaldo oli ehkä sellaiset 5 tuntia featuring about 8 heräämistä.

Tänään Tyypillä on ollut hirmuinen tarve tunkea itseään läpi tuonne selän puolelle. En oikein edes tajua miten Tyyppi mahtuu puskemaan itseään oikeaa kylkeä pitkin niin pitkälle. :) No, eipähän tarvitse liikelaskentaa tehdä, Tyyppi on kyllä sen verran aktiivista lajia.

Olen ajatellut, että alan miettiä synnytystä vasta 1. marraskuuta lähtien (ai miten niin, lykkään väistämätöntä...? ;)) Meillä on tutustuminen Naistenklinikalla "vasta" 15.11. Se kyllä tuntuu olevan jotenkin ihan hirmuisen myöhään, tuolloin on rv. 37+5. Onkohan ihan niinkuin normaalia? Jos olen ymmärtänyt oikein, niin tuolloinhan Tyyppi on jo voinut "turvallisesti" ulkoistaa itsensä! No, ehkä me jäädään sitten vaan suorilta käsin tutustumiskäynniltä synnyttämään... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!