sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lastenhuoneen kuvatuksia

Ensin varoitus: olen tosi huono ottamaan valokuvia. =/
Täytyy todella harjoitella, koska jos en osaa kuvata edes lastenhuonetta, niin miten ihmeessä tulen ikinä onnistumaan Tyypin kuvaamisessa?!?

Kattolamppu tosiaan lähtee pois (tuo on roikkunut siellä muutosta lähtien, kun huone on ollut vähän niinkuin varastona...), verhot menevät vaihtoon ja auton turvaistuin tietysti autoon. Mutt nuo merirosvo-aiheiset seinätarrat ovat kyllä ihan mun lempparit! Aviokki on nyt alkanut kutsua vauvaa Pikku Piraatiksi (johtuen siitä, että katsottiin torstaina uusin Pirates Of The Caribbean).
Kun Piraatti-vauva sitten muuttaa lastenhuoneeseen nukkumaan, niin pinnasänky tulee tuon ammeen paikalle.

Nuo seinätarrathan ostin silloin viikkoja sitten Lidlistä, nyt ne ovat vihdoinkin paikoillaan siistissä suorassa rivissä. Tuo autotaulu on yhdistelmä kortista, joka on ostettu Emma-modernin taiteen museosta (löysin siihen kuitin, ostopvm on 16.3.11 -) plussa testiin 27.3.11 :)) sekä IKEAn Nyttja-kehyksestä. Hoitopöytäkin on kasassa. :)


Kirjahyllyistä tuo levein (80 cm) jää lastenhuoneeseen. Vitriiniovilla varustetut (40 cm) siirtyvät makuuhuoneeseen siinä vaiheessa, kun pinnasänky siirtyy puolestaan lastenhuoneeseen. Ajatuksena oli tehdä siitä ns. leluhylly (halusin itse sellaisen aina pienenä) joten ylimmällä hyllyllä ovat lastenkirjat ja kahdella alemmalla hyllyllä sitten leluja. Tällä hetkellä hyllyt ovat täynnä pehmoleluja, jotka ovat sopivia vastasyntyneestä lähtien. Ajatuksena on, että jos Tyyppi on esimerkiksi sitterissä (ai niin, löysin tänään vihdoinkin sen minkä haluan!!) ja sitteri on lattialla, niin haluan, että Tyypillä on mukavaa katseltavaa "maatasolla". Ja mikäs sen mukavampaa kuin pehmolelut. Hyllyn päällä olevat kilpparit ja "pikkukrääsä" on tietysti pakattava pois pikkusormien ulottuvilta.

Mutta tästä jotain osviittaa siihen, miltä lastenhuoneessa tällä hetkellä näyttää.

7 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää!:) Noi seinätarrat on kyllä kivoja, varsinkin tuo autorata, mun lemppari!:) Näytäthän sitten myös sen sitterin :)

  VastaaPoista
 2. aaaaaaaargh, saanko syyttää hormoneja? Mun piti laittaa siitä sitteristä kans, mutku unohdin...

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä! Tarroilla saa mukavasti vaihtelua, ja Lidlistä minäkin löysin aika kivoja. Ei kyllä ollut sellainen kauppa, josta olisin ekana lähtenyt hakemaan, mut hyvät löytyi. :)

  VastaaPoista
 4. Paukkuliini: no ei tod! Mä bongasin ne Lidlin mainoslehdestä ja oon sen jälkeen lukenut aina Lidlin mainokset kannesta kanteen. (I know, how lame!!!) =D =D

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää lastenhuone! :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!