sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lastenhuone -suunnittelun loppusuora

Myöhemmin tänään aion kuin aionkin olla niin aktiivinen, että postailen tuosta lastenhuoneesta. Pitäähän sitä vähän päästä hehkuttamaan aikaansaannoksia myös kuvien kera!

Kaksi olennaistakin olennaisempaa juttua puuttuu vielä ja nehän ovat lastenhuoneen kattolamppu sekä syöttämiseen sopiva tuoli. NetAnttilan joulukuvasto nimittäin putosi postiluukusta (taisi olla torstaina) ja sitä selaillessa ja joululahjaideoita hakiessa sitten yht´äkkiä tajusin, että kun Tyyppi siirtyy omaan huoneeseen nukkumaan, niin syötöt (sekä yölliset että päiväiset) sujuvat ehkä kuitenkin aika himpun verran helpommin, jos ei tarvitse lastenhuoneessa seisoskella vauva sylissä. Really, Sherlock?? :D

Siispä ohessa nyt muutama eri vaihtoehto lastenhuoneen tulevaksi "syöttötuoliksi":
Tämä on siis nyt se NetAnttilan Suvi-niminen keinutuoli, tarjoushinta 129 euroa. Värivaihtoehtoja on tasan tarkkaan vain tämä musta (ehkä hiukka synkkä?).

IKEAn mallistosta aika lailla tällainen peruskevytrakenteinen Pello-niminen lepotuoli. Hinta ei päätä huimaa, 49 euroa. Värivaihtoehtoja ei olekaan kuin tämä luonnonvalkoinen.

Ja sitten oma suosikki! IKEAn mallistosta Poäng-nimiseen sarjaan kuuluva keinutuoli punaisella päällysteellä, hinta 129 euroa. Värivaihtoehtoja on useita ja hinta kannattaa eri päällisten kohdalla tarkistaa. Itse tykkäisin tästä punaisesta tai sinisestä, koska tuoli kuitenkin tulee lastenhuoneeseen. Täytyypä käydä koeistumassa tämä. Ja puhua aviokki ympäri. ;)

Toinen puuttuva elementti lastenhuoneessa on kattovalaisin. Kurkkasin nyt sitten joutessani ensin tietysti IKEAn vaihtoehdot ja nämä ovat mahdollisia:
Smila Sol-niminen kattoplafondi. Olisihan se aika ihana, kun lastenhuoneessa todella olisi paljon väriä ja auringonpaistetta. Hinta 19,95 euroa. Plafondiin menee 3 lamppua, pikkukantaisia.
Toisena vaihtoehtona IKEAsta niin perushuurrelasinen plafondi kuin ikinä. Erbium, hinta 19,95 euroa. Ehkä kuitenkin jokin ajatus siinä kattolampussakin voisi olla?


I Need Wings To Fly-blogissa vinkattiin, että Prismasta oli löytynyt kivasti erilaisia tapetteja, joten eksyinpäs sinne etsimään myös potentiaalista kattolamppua. Aneta Teddy-niminen plafondi oli jotenkin aika herttainen, hinta 29,90 euroa.

Nalle Puh tai Pingu-kattovalaisin voisi olla myös kyllä kiinnostuksen kohteena, mutta niitä ei kovasti tuntunut löytyvän. Huuto.net:iin taitaa taas käydä tie...

3 kommenttia:

 1. Hei pakko heti kommentoida, et ootko käyny koeistumassa ton Ikean Poäng-keinutuolin? Meinaa mä halusin kanssa sen tän meidän kuopuksen imetys/rauhottelutuoliks, mutta siinä se istuma-asento-olikin meikäläiselle ihan liian takakeno, että siinä olisi voinut imettää!! Vaikka siis imetystyyny käytössä. Siis muuten aivan ihana, mutta mun ergonomialla ei taipunut "vauvanhoitotuoliks" ollenkaan, ikävä kyllä.

  VastaaPoista
 2. Keinutuoli olis varmaan kiva! Meille ei valitettavasti taida mahtua minkäänlaista tuolia makkariin, muuten hankkisin varmaan juurikin keinutuolin.

  VastaaPoista
 3. Saara: ei olla vielä käyty koeistumassa noista mitään, kun mä tosiaan torstaina keksin ylipäätään tuon tuoliajatuksen :D nyt ei enää jaksettu lainata autoa anopilta vaan odotellaan sitä omaa ja lähdetään sitten tuolia etsimään. täytyy tosiaan tuon asennon vuoksi käydä testaamassa, kiitos vinkistä!

  Paukkuliini: meilläkään ei todellakaan mahtuis meidän makkariin, mutta Tyypin omaan huoneeseen. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!