keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Kurkistus Tyypin vaatekaappiin


Mun pitäis vissiin oikeasti opetella valokuvaamisen jalo taito. Se vaan ei ole yhtään niin helppoa, kuin olin kuvitellut. Harjoitus tekee mestarin?

No, ohessa muutama hankinta Tyypin vaatekaappiin. Yksi suosikeista ovat nuo farkkuhaalarit (koko 56 cm) ja tuo elefantti-kuosinen setti on myös suosikkilistalla (pusero 62-68 cm, puolipotkuhousut 60 cm ja pyjamahousut 62-68 cm). Potkuhousut ovat kokoa 62 cm ja alaosat 60 cm. Hauva-pyjaman tilasin HM:stä (tarjouksessa 4,95 € -koko 56 cm.) Vaatteissa on kyllä paljonkin kokoeroja, joten jonkin verran täytyy vertailla vaatteita toisiinsa.

Olen nyt tosiaan käynyt vaatekaappia oikein ajatukella läpi ja aika paljon puhtaasti tyttömäisiä vaatteita olen kerännyt pois (mm. valkoiset puolipotkuhousut, joissa oli hopeaisia pupujusseja ja teksti I am an Angel...). Ajattelin aikaisemmin, että unisex-vaatteet ovat ok, mutta johonkin vedän rajan ja tässä se on. Olen pinnallinen ja turhamainen, mutta SO BE IT!!

Ohessa nyt sitten tuo meidän eilen ostama sitteri. Kyseessä on siis Fisher-Price Newborn-to-Toddler Portable Rocker. Hihii, olipas nimihirviö!! Mutta siis kyseessä on sitteri, jota voi käyttää vastasyntyneestä lähtien ja joka toimii keinusitterinä, "normaalina" sitterinä (selkänojaa siis pystyy säätäämään portaattomasti) ja lopulta sitten myös keinutuolina. Maksimipainoraja on 18 kg.

Sitteri on tosi värikäs, monikäyttöinen ja varustettu myös Sex and The City-sarjasta tutulla värinätoiminnolla (viides tuotantokausi, kuudes jakso, linkistä minuutit 1,38-3,30/ihan kuin tällä nyt olisi ollut jotain tekemistä vainnan kanssa...? ;)). Myönnettäköön, että valinta kyllä poikkesi aika tavalla siitä mitä olin alunperin ajatellut... Hinta sitterillä oli 79,95 € ja ostettiin Prismasta.

Tänään onkin sitten vietetty ensimmäinen äitiyslomapäivä. Kävin aamulla ensin hyödyntämässä aviokilta synttärilahjaksi saamani lahjakortin, eli 90 minuutin mittainen hieronta (PARAS!) ja siihen perään tunnin verran altaissa ja saunassa rentoutumista. Span jälkeen hemmottelin itseäni käymällä pizzalla. :) Huh, olipahan ihan täydellinen äitiysloman aloitus!

Huomenna alkaakin sitten 36 raskausviikko!

1 kommentti:

  1. Ihania vaatteita! Ja toi sitteri on kyllä aika söpö=) Mutta ite taidan kyllä sitten joskus tyytyä ihan tavalliseen malliin, on niillä ennenkin pärjätty;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!