sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kahdeksannella kuulla


Miten onkin taas sunnuntai?

Ja oikein nätti syksyinen sunnuntai auringonpaisteineen!

Eilen tallustin aamulla vaa´alle ja ensimmäistä kertaa ties kuinka moneen viikkoon, lukema oli miinusmerkkinen (-200 g) edellisviikkoon verrattuna. Paino siis 66,7 kg. Onneksi neuvola on jo huomenna niin saadaan tietoa masun kasvusta ja myös tuosta painolukemasta. Tänään menossa 31+3 eli rv 32. :)

Kiitos ihanista vinkeistä liittyen tuohon talvihaalarin valintaan. Yritän innostaa aviokin tänään mukaan piipahtamaan Stockalle (saattaa jäädä kyllä onnistumatta...) ja tosiaan ostamme varmaankin tuon talvihaalarin ja jos löydän, niin myöhemmin vielä tuon lämpöpussin turvakaukaloa varten.

Sandy, KIITOS HAASTEESTA!! Otettu vastaan ja vastaan siihen iltasella :)

Eilen vietettiin autokaupassa taas aikaa (seuraa tylsähkö sepustus...) , ja kyllä allekirjoittanutkin oli mukana ja tällä kertaa oikein innostunein olotiloin (ainakin aluksi). Honda Jazziin yhdistelmät eivät mahtuneet, mutta tosi makeaan pikkumersuun kylläkin... ;) Ja tämä mersu olisi varmastikin lähtenyt kyyditsemään meitä kotiin, mutta selvisi, että auton historiaan kuuluu 9 kk:tta/10 000 km:ä kaupan esittelyautona/henkilökunnan autona oloa, joten se siitä. Huoltokirja oli täydellinen ja esittelyautona olon jälkeen oli ollut samalla omistajalla 4 vuotta (oli siis vm. 2006) ja vähän ajettu (45 000 km), mutta esittelyautona olo tarkoittaa insinööriystäväni mukaan sitä, että autolla on kuka tahansa voinut ajella kuinka paljon ja miten tahansa, joten se siitä... =/ Lisäksi auto oli ylihintainen, 14 600 euroa (realistisempi hinta olisi ollut 12 500- 13 000 euroa).

No sittenpäs suuntasimme toiseen kauppaan ja koska yhdistelmät olivat meillä mukana, niin totesimme todella isoksi ja ILOISEKSI yllätykseksi, että nehän mahtuvat autoon, josta olen Jazzin lisäksi haaveillut pitkään. Katsotaan miten tämän kanssa nyt sitten edetään! Jälkikäteen kun miettii, niin olisi ollut ehkä noin TUHATMILJOONA KERTAA FIKSUMPAA OSTAA ENSIN AUTO JA SITTEN VAUNUT, JOTKA MAHTUVAT TAVARATILAAN... Toisaalta onni onnettomuudessa on se, että meidän yhdistelmät mahtuvat nyt siihen autoon, josta tykkään hirmusti!!

Eilen illalla iski tosin taasen tuttu ärsyyntyminen aviokkiin, kun tuntemus oli taas sellainen ettei saa innostua yhdestäkään autosta, joka vastaan tulee... Eilen illalla oli masu myös tosi kipeä (liitos- ym. selkäkivut vaivasivat oikein kunnolla), hyvää asentoa ei löytynyt millään sohvalla, ihana pikkuinen mylläsi ja potki koko päivän ja vissiin Tyyppi venyttää tuota masua isommaksi päivä päivältä. Pakkohan sen on jossain tuntua.

Olen ollut tosi väsynyt, stressi alkaa kai pikkuhiljaa oikeasti näkyä (supistuksista, töistä, liitoskivuista, liikkumattomuudesta, huonosti nukutuista öistä)... Ja kai tähän huonotuulisuuteen vaikuttavat myös ne "kuuluisat" hormonit.

2 kommenttia:

  1. Kieltämättä aika huvittavaa, että auto ostetaan sen mukaan miten siihen mahtuu vaunut ;-)
    Ajatellen, mikä hintaero näillä kahdella on ja se, että kauanko niitä vaunuja siellä oikeasti sitten kuskaa (monet sanovat, että matkarattaat tulevat kuvioihin aika pian). Mutta näin se taitaa nykypäivänä mennä monella =)

    VastaaPoista
  2. Meillä oli matkarattaiden kriteerinä että mahtuvat mun autooni kyytiin, kun vaunut eivät todellakaan mahdu. Ja ne joihin tykästyttiin, mahtuivatkin juuri ja juuri! Välillä siis näinkin päin että ekana on auto ja sitten rattat/vaunut :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!