sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Viikkolukema 65,7 kg

Sydämelliset onnittelut Jiille (Rusinapulla-blogi) potrasta poikavauvasta!

Paino tänä aamuna 65,7 kg.
Painoa siis lisää so far 7,6 kg. Paitsi että neuvolan vaakahan näyttää varmaan jotain ihan omaa lukemaansa tiistaina...

Tänään on ollut ensimmäinen päivä koko kuluneen kaksiviikkoisen aikana, jolloin kiristelyt ovat olleet ihan minimissään (kaksi ihan pikkuista kiristyksenpoikasta). Jospa siis alkaisi olla voiton puolella? Syömisten määrillä on selkeästi merkitystä ylitukalaan oloon, joten nyt syödään kyllä pieniä annoksia ja useammin päivän aikana. :)

Tyyppi on tänään taas ollut oikein hirmu aktiivinen. Kultamurunen!! What to Expect When You´re Expecting:in mukaan Tyypillä on nyt meneillään liikkeissä aktiivisin ajanjakso, koska Tyyppi hallitsee liikkeensä nyt paremmin ja Tyypillä on vielä hyvin tilaa myllertää masussa. Ihana äidin ja isin pikkuinen, kun jaksaa myllätä myllertää ja ottaa kontaktia :)

Näin muuten viime yönä unta, että neuvolassa mentiin ihan jollain omilla käyrillä, kun mitta näytti kokoa 30 cm rv 29... Onhan tuo nyt siis yläkäyrällä menemistä, mutta unessa noilla lukemilla oli tulossa ihan hirmu isokokoinen vauva. :) Katsellaan mitä tiistaina neuvolassa todetaan!

2 kommenttia:

  1. Jos tarkoituksesi oli saada tuore äiti kyyneliin henkilökohtaisilla onnentoivotuksilla, niin hyvin onnistuit ;) Kiitos kovasti onnitteluista! :)

    VastaaPoista
  2. Hui kauhistus, ei kai tuoreita äitejä saa itkettää...?

    Kiva jos tykkäsit :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!