lauantai 24. syyskuuta 2011

Tyypin potkunyrkkeilytreenit

Ja niin sitten täällä mennään jo 31 raskausviikolla eteenpäin!

Hui, enää 9+5 jäljellä laskettuun aikaan (+/- 2 vko:a). Eilen Tyypillä oli käynnissä sellainen myllerrys koko päivän, että mietin jo että mahtaako pikkuinen ollenkaan malttaa ottaa lepoa.
Kyllähän sitten rauhoituttiin, kun äiti meni nukkumaan. Meidän Tyypillä tuntuu rytmi olevan sellainen, että päiväsaikaan voidaan kieppua ja keikkua, mutta sitten yöaikaan ollaan huomattavasti rauhallisempia, joskin kylkeä kääntäessä tai vessassa käydessä Tyyppi kyllä potkaisee kylkeen joko kokeillakseen onko aika heräillä tai sitten ilmoittaakseen, että pysy äiti paikoillas, kun täällä pieni yrittää nukkua! Mun kulta (ja pikkuisen isinkin)!!!

Painoa viime lauantaihin lisää +600 grammaa. Seuraava neuvola on maanantaina 3.10. katsotaan millaista palautetta saadaan tuolloin tästä painonkehityksestä. Voisin yrittää herkuttelun määrää rajoittaa, mutta kun se on NIIIIIN VAIKEAA!! Nyt olisi siis lisää tullut 8,5 kg. Löysin tällaisen kätevän raskauspainotaulukon muuten, jos joku haluaa tehdä painoon liittyviä laskutoimituksia. :)

Jeps, päivitteln varmaan viikonlopun aikana vielä toisenkin kerran. Tänään nimittäin vihdoinkin käydään koeajamassa ensimmäinen auto, joka on Honda Jazz... ;)

3 kommenttia:

 1. Ihana Tyyppi, kun "käyttäytyy" noin mallikkaasti. Meilläkin on erittäin aktiivista touhua ja ihan samalla tavalla että päivällä ja illalla on todella vauhti päällä, mutta nukutaan yleensä öisin molemmat. Vessareissun ja kyljen käännön aikaan tulee kommenttia, että anna mun ny nukkua! :-)
  KIITOS tuosta raskauspainotaulukosta. Olipa kiva nähdä että edes kerran elämässä oma paino menee jossain alhaisen ja normaalin välillä eikä aina siellä yläkäyrällä...

  VastaaPoista
 2. Erittäin iso kiitos raskauspainotaulukosta! Itselläni eilen tuli neuvolan mukaan 15vko täyteen, ja painan eilisen neuvolamittauksen mukaan 59,9kg, kun lähtöpaino oli jotain 57-58kg. Itsestä painonnousu tuntui hurjalta, varsinkin, kun kuukausi sitten neuvolan vaaka (eri kuin eilisellä kerralla) näytti 57,9kg. Taulukko kuitenkin osoittaisi, että painoa on kertynyt juuri sopiva määrä. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä tuo linkki, tosin aiheuttaa ahdistusta kun vertaan taulukkoon omaa painonnousuani... Iik! No, onneksi paino on kahden viime viikon aikana pysytellyt aika lailla paikoillaan, jospa tää tästä tasottuisi.

  Alkupaino siis 60 kg, nyt 13 viikolla jo 64 kg. Mies kiusaa, että painan varmaan sata kiloa synnytyksessä. :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!