torstai 15. syyskuuta 2011

Rv 30

Olemme siirtyneet uudelle kymmenluvulle. :) Raskausviikko 30 on alkanut.
11 kokonaista viikkoa jäljellä H-hetkeen. Tuntuu hassulta, että ostin tänään kalcium-tabletteja 100 kappaleen purkin ja en siis ehdi näitä kaikkia syömään (1 tabl / pvä) ennenkuin Tyyppi syntyy.

Seuraava neuvola on 3.10 eli reippaan kahden viikon kuluttua. Ihanaa, että huomenna on jo perjantai ja viikonloppu alkaa, koska kyllä kieltämättä luissa ja ytimissä tuntuu, että kahden viikon lepoloman jälkeen töihin on palattu.

Luiden ja ytimen kolotusten vaivaamana kävin tänään ostamassa (no oikeamminkin aviokki osti sen, vähän niinkuin EXTRA-synttärilahjaksi) sen Anita Baby Beltin Stockalta. Hintaa vyöllä on 48,90 euroa. Kokeilin sekä S- että XS-kokoa (tosi hyvät myyjät osastolla auttamassa!!) ja mukaan lähti tuo XS-koko, jotta on riittävän napakka. Huomenna on sitten ensimmäisen kerran tosi koetuksessa, toivottavasti vaikutus on odotetun mukainen. :)

Tosiaan eilen oli allekirjoittaneen synttärijuhlat. Jee, jälleen ollaan vuotta vanhempia. Mutta ei kyllä viisaampia. :) Aviokilta sain lahjaksi Angry Birdsin Possujen munakirjan (PARAS!!) sekä lahjakortin Day Spa:han ja 90 minuutin mittaiseen raskaushierontaan (kiitos vinkistä SVM, ei siis tarvitse pelätä etukäteen synnytyssaliin joutumista ;)). Olen ajatellut, että varaan ajan 26.10 iltapäiväksi, jolloin jään äitiyslomalle. Pitäähän sitä lomaa varten rentoutua... ;)

5 kommenttia:

 1. Onnea synttäreiden johdosta! :) Ja kylläpä aika menee nopeasti, kohtahan teillä on vauva. <3 (Ja mun vastasyntynyt täyttää kohta vuoden, aikamoista.)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun ostit sen pienemmän, mullakin on koko S, vaikka olen jo tällainen pienen valaan kokoinen, eikä vaatekokoni ole edes alkujaan ollut S. Mutta muuten se ei ole riittävän napakka. Ja muista laittaa vyö riittävän alas. Myöhästyneet Onnittelut!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut sinne Pingulle! Ja myös noista viikoista, hurjaa vauhtia tää aika menee!

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä kätevä kun mikä ja itse käytin just lenkkiapuna ja jos oli päivällä pidempiä seisonta- tai varsinkin kävelyjaksoja tiedossa. Se vaan on alkanut tuntua tukalalta nyt loppuraskaudessa, vauva on niin alhaalla ja tuntuu et vyö painaa sitäkin ikävästi, et käyttö on jääny tosi vähälle vaikka nythän se just olis nimenomaan tosi ideaali!
  Ja me muuten ostettiin Renault Megane ja toisaiseksi oltu varsin tyytyväisiä. Meidän pienet yhdistelmät (bugaboot) menee tosi näppärästi konttiin ja takapenkillä on tilaa isommallekin istuimelle. Se takapenkkitilakin kannattaa huomioda, mun ystävällä nimittäin jäi skodan kans (en todellakaan tiedä mikä malli:D) moni turvaistuin kauppaan kun ei meinannut mahtua penkille....

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!