torstai 8. syyskuuta 2011

Rv 29

Ja niin käynnistyi raskausviikko 29.

Ja millä tavalla käynnistyikään! Sain viestin, että ystäväni oli synnyttänyt hätäsektiolla vauvan 7 vko:a etuajassa. Laskelmieni mukaan siis joko viikolla 33 tai 34, joten suurempaa hätää ei pitäisi olla. Hirmuisesti vaaleanpunaisia suojelusenkeleitä suojaamaan pikkuisen elon hetkiä.

Sai myös ajattelemaan omaa tämänhetkistä tilannetta ja maksimoimaan kyllä levon osuuden, että Tyyppi malttaa pysytellä yksiössään vielä viikkotolkulla.

Vau:n mukaan: "lapsellasi on jo erittäin hyvät mahdollisuudet pärjätä myös kohtusi ulkopuolella. Jos lapsi syntyisi nyt, on sillä 90 % todennäköisyys selvitä hengissä! Voit siis tuntea olosi turvalliseksi ja nauttia hyvistä tuntemuksista." Seuraava neuvola onkin jo ensi tiistaina, toivottavasti pääsisin keskiviikkona töihin. Supparit ovat huomattavasti vähentyneet, tosin liikunta edelleen laukaisee niitä.

Sellainen "uusi" juttu on nyt ilmennyt, että en mahdu yhteenkään mamma-alaosaan, jotka olen tähän mennessä ostanut. :) Masu on nyt siis ottanut huolellisen kasvupyrähdyksen. Siispä ostoslistalle on nyt laitettava farkut ja toiveissa on, että mahtuisin niihin ainakin äitiysloman alkuun saakka, että olisi jotain päällepantavaa "ulkomaailmassa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!