maanantai 12. syyskuuta 2011

Postin saapumisilmoitus


Tänään tuli saapumisilmoitus Postista:
äitiyspakkaus haetaan siis tänään illalla!!

Pääsen siis vielä tänään aviokin kanssa hypistelemään pakkauksen sisältöä. Päivän paras juttu!

4 kommenttia:

 1. Oi, jännää!! Itsekin haluaisin jo saada pakkauksen, mutta aika huonolta näyttää kun postitin Kelan paperit vasta eilen ;)

  Kauanko muuten sulla kesti paketin saapuminen hakemisesta?

  VastaaPoista
 2. Kelan käsittely kesti yhteensä vajaan pari kuukautta, mutta johtui ilmeisesti siitä, että raskauden kestosta kertova todistus lähti Kelaan vasta työnantajan palkanlaskijan lähettämänä paljon myöhemmin kuin hakemus. Todistuksen lähettämisestä laskettuna käsittely kesti pari vko:a ja päätöksen saamisesta taas pari vko:a siihen, että tuli Postin saapumisilmoitus.

  VastaaPoista
 3. Mulla kesti päätöksen saaminen kuukauden! (Ja mainittakoon, että joudun tekemään äitiyspäivärahan osalta valituksen...) Mutta ens viikolla mun tilille sujahtaa äitiysavustuksena huimat 140e! No, enemmän meillä on sille käyttöä ku laatikolliselle vaatteita. Esikoisen jäljiltä kaikki on kuitenkin valmiina. Harmittaa vaan, ku tuo raha-avustus on niin pieni, ku vertaa siihen kuinka arvokas se pakkaus on. :/ (Mutta en valita! Muualla ei taida saada sitäkään.)

  VastaaPoista
 4. Veera: mä en olekaan saanut äitiyspäivärahan osalta vielä edes päätöstä, koska työnantaja ei ole vielä ilmoittanut palkkatietoja ja Kelan tädin mukaan saattaa olla, että päätös tulee vasta sitten joskus marraskuussa. Toisaalta työnantaja maksaa palkkaa lähes tammikuun loppuun saakka, joten sikäli asialla ei ole kiire. Niin, ellei ole sitten syytä tehdä jostain syystä valitusta asiasta... :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!