lauantai 3. syyskuuta 2011

Painolukema

Tänä aamuna vaaka näytti ystävällisesti lukemaa 64,8 kg.
Siispä viikko plussauksesta (vko 13) on tullut painoa lisää 6,7 kg. Neuvolan vaakahan näytti puolitoista viikkoa sitten ystävällisesti lukemaa 65,7.

Noh joo, ihan sama mitä mikäkin vaaka oikeastaan näyttää. :) Oma vaaka, paras vaaka joka tapauksessa.

Alan tulla oikeastaan nyt jo seinähulluksi neljän seinän sisällä oleskeluun. Ja vielä olisi jäljellä 1,5 vko:a. Olkoonkin, että tämä on nyt sekä omaksi että erityisesti Tyypin parhaaksi.

Eilen kävin labrassa aamulla vielä kerran tulehdusnäytteiden vuoksi, aviokki vei autolla (matkaa siis ehkä 1 km) ollessaan itse menossa salille ja päätin kävellä sieltä kotiin saadakseni edes hitusesti happea ja johan me sitten kiristeltiin taas puolet kotimatkasta. Siispä loppupäivä otettiin levon kannalta sohvalla lonnien ja telkkaria katsellen. Illalla, kun olin jo aivan totaalisesti hermoraunion partaalla, aviokki ehdotti ajelua Mäkkärille mansikkapirtelöille. Oli tosi kiva päästä neljän seinän sisältä ulos vaikkakin vain istumaan autoon ja Mäkkärin autokaistalle. ;)

Lääkäri soitteli myös eilen iltapäivällä. Tulehduksista ei ole mitään merkkejä ainakaan toistaiseksi testien perusteella, joten niiden suhteen ei tarvitse olla huolissaan. Ensi viikolla soittelee vielä jos jossain testeissä jotain ilmenee.

No niin, taidanpa laittaa telkkarin (vaihteeks) päälle ja alkaa tsekkailemaan urheilua. Kohtapuoliin tuleekin Bolt ja 200 metriä. Toivottavasti Bolt pelastaa tämän päivän juoksemalla voittoon ja ties vaikka uudella ME-ajalla!!

Mukavaa viikonloppua kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Minullla oli päässyt ihan tykkänään menemään ohi tuo sun toissapäivänen päivitys. Tsemppiä hermojen kanssa sairasloman ajaksi! Ainakin on hyvä syy patistaa mies siivoamaan ja passaamaan. :)

    VastaaPoista
  2. Voi kurjaa, että jouduit saikulle! Onneksi se on kuitenkin vauvelin parhaaksi ja voihan sitä aina yrittää ottaa loman kannalta :)

    Onko sulla rästissä mitään sellaisia kevyitä pikku kotihommia joiden parissa aika kuluisi mukavasti? Esim. mun pitäisi järjestellä muutama sata valokuvaa albumeihin ja sen homman olen ihan täysin varannut äitiysloman alkuun kun vauvan tuloa odotellaan. Tylsää puuhaa mutta jossain vaiheessa hoidettava vaan pois! :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!