torstai 1. syyskuuta 2011

Päätös ja selvityspyyntö

Tänään tuli päätös Kelalta äitiyspakkauksesta, että selvityspyyntö tilitietojen osalta vanhempainpäivärahasta.
Jos ei ole oikeutettu pakkaukseen, voi sen tilata Reima Oy:ltä myös erikseen. Hinta on noin 270 euroa + postikulut. Ihan kiva saada tällainen paketti Tyyppiä varten! Muutamassa blogissa onkin käyty paketin sisältöä kuvien kera läpi, joten taitaapa olla syytä minunkin tsekkailla noita kuvien perusteella suosikkijuttujani pakkauksesta.
Kaikki kuvat lainattu täältä Kelan sivustolta!

Ensimmäisenä on pakko mainita tämä haalari. Mahdottoman söpö ja väriltään täydellinen!! Koko on 68-74 cm ja kokonaisuus sisältää myös lämpörukkaset ja -töppöset. Koot 68-74 cm vastaavat mittataulukon mukaan iältään 6-9 kk:n ikäistä vauvaa, joten kyllä pikkuinen 50 cm:n vauva tuohon taitaa mennä ihan upelluksiin.


Peitemakuupussi, myös tosi nätillä ja suloisella kuosilla. Varmasti lämpöinen ja sikälikin tarpeeseen tuleva, jahka Tyyppi syntyy talvella.

60 cm:n kokoinen body, valkoisella pohjalla raikasta laivakuviota. Oikein sopiva väreiltään ja kuvioinniltaan sekä tytölle, että pojalle, mutta ehkä kuitenkin ennemmin pojalle... ;)

Jollain tapaa väritykseltään suorastaan retrot 50 cm:n kokoiset potkuhousut. Olen nyt ihastunut potkuhousuihin (tosin ei ole verkkarihousu-huppariyhdistelmäihastuskaan mihinkään kadonnut), joten olen tosi ilahtunut siitä, että paketti sisältää tällaiset söpöstykset.

Ja samaan hiukkaisen retrokategoriaan kuuluvaksi myös pistän tämän ihanan body-potkuhousuyhdistelmän, joka kokoa 60 cm. Ja miten oiva idea muutenkin yhdistellä bodeja potkuhousuihin. Pitäisi houkutella tuo aviokki vaatekaupoille metsästämään muutamat potkuhousut kokoa 50-70 cm. Hyviä ideoita siitä miten miehen saisi lasten vaatekauppoihin?

Paketti sisältää lisäksi useammat puolipotkuhousut, Pikku poron päivä-lastenkirjan, kestovaippasetin (meinataan kyllä aviokin kanssa käyttää kertiksiä...), viilentävän purulelun (söpö!), lakanat, vaahtomuovipatjan, ruokalapun, kondomeja... Jos vaihtoehtona on ottaa 140 euroa verottomana, niin kyllä tämän pakkauksen valitsen. Ehtii niitä vauvanvaatteita ostaa sitten omiksi tarpeiksi muutenkin. ;)

Mitkä ovat olleet teidän suosikkejanne tämän 2011 pakkauksen tarvikkeista?

2 kommenttia:

  1. Mä yllätyin tuosta vaatemäärästä saadessani oman paketin hypisteltäväksi, vaikka olin useaan otteeseen syynännyt sisällön Kelan sivuilta. :) Mun mielestä myös tuo ulkohaalari on ihana ja nätimpi luonnossa.

    VastaaPoista
  2. Aika samoilla linjoilla mennään noiden lemppareiden suhteen :) eli samat lempparit muuten, mutta tuosta laivabodysta en mie taas tykännyt yhtään.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!