sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Mielialan vaihtelua

Hormonihirmu täällä taas.
Nyt on tutustuttu sitten ilmeisestikin näihin mielialanvaihteluihin oikein kunnolla. Tuo eilinen postaus ei kylläkään mitenkään ilmentänyt kaikkia tuntemuksia, joita kävin illan aikana läpi, mutta kenties 1/3 osan niistä.

Pohdin pienessä päässäni, että voisikohan kyse olla siitä, että yht´äkkiä tuon auton hankinnan myötä päässäni realisoituu todella se ajatus siitä, että ihan kohta myös Tyyppi on täällä. Ja ennenkuin Tyyppi voi olla täällä, niin joudun läpikäymään synnytyksen, jota en ole mielestäni liiemmin stressannut. Tavallaan kai yritän pohtia, että voisiko tuo auton hankinta laukaista monia sellaisia asioita pään sisällä auki, jotka tähän mennessä ovat tuntuneet hyvinkin kaukaisilta ja nyt vaan kohdistan jokaisen ajatuksen johtuvan tuosta autosta.

No, mene tiedä. :) Tuntuu siltä, että pään sisällä on jotain mustaa mutaa jota en saa värjättyä pinkin punaiseksi sitten millään. Olen viittä vaille purskahtamassa itkuun, koska ainoat mustat housut joita voin käyttää töissä tai ylipäätään julkisesti ulkona, ovat pesussa. AAAAAARGH. Aviokki hyvää hyvyyttään pohtii, että tehdään tänään herkuksi makeaa puolukkapiirakkaa ja ruoaksi pastaa ja pestokalkkunaa, ja mä haan hymähtelen, että aivan yks ja sama. =/

Antakaahan nyt kokeneemmat jonkin sortin vinkki millä saisin mielialapurjeet ylöspäin!!

6 kommenttia:

 1. Ei mun auta kuin tsempata, kai se mielialakin vielä kääntyy. Minä en osaa kuin raivota jos siltä tuntuu, tai lähteä kävelylle jotta ehkä rauhoittuisin.

  VastaaPoista
 2. Paukkuliini: thanx for the thought! <3 mäkin lähtisin kävelylle, mut masu hannaa vastaan ja alkaa kiristelemään. :) joten tein niskahartiavoimin töitä, löysin meille koeajettavan auton ensi lauantaiksi ja ostin uudet äitiysfarkut (kokoa 44...)

  VastaaPoista
 3. Jokainen konkreettinen asia/hankinta meilläkin täällä on pelottava askel syntymän suuntaan. Aika pitkälle ainakin miä oon ollut vaan raskaana, ymmärtämättä todellisuudessa sitä tosiasiaa, että se raskaus päättyy pienen ihmisen syntymään. Huih! Ja tuo autoasia, täällä on menossa myös farmarin hankinta. Ollaan päädytty Toyota Avensiksen uusimpaan versioon joka on tosi ihana, mutta myös tosi tosi tosi kallis.. Pennejä täällä lasketaan ja odotellaan vissiin jotain ihmeyksilöä taivaasta tippumaan. Tsemppiä sinne!! Ja tuo vaateongelma on täälläkin, tänä aamuna tungin väkisin viimesen päälle mahtuvan hupparin päälle ja huomasin saman kohtalon olevan myös takilla. Miten tässä pärjätään vielä kylmemmillä ilmoilla???

  VastaaPoista
 4. Lohduttavaa kuulla, että muillakin on tulevat isukit kovilla. Meillä ainakin minä olen kohta seitsemän kuukautta pitänyt pelkästään omana etuoikeutenani olla pahlla tuulella harva se päivä, ja vaatinut että avokin tulee vaan ymmärtää ja tukea, koska HÄN ei ole se, joka on raskaana.

  VastaaPoista
 5. Hei pitkästä aikaa! Musta ei kyllä ole apua noihin mielialavaihteluihin.. Myöhästyneet synttärionnittelut muuten, perästä tullaan! Niin, ja olen myös kiinnostunut lueskelemaan tyypistä, kunhan hän löytää tälle puolen masua :)

  -tuuli (jotenkin sekoilee nää kirjautumisjutut..)

  VastaaPoista
 6. Mammamarian: Toyota on niiiiin kallis. =/ Toyota Yaris Versoa ollaan kyllä kateltu vähän sillä silmällä. No mutta, jos se 10 miljoonaa tipahtaa tilille niin sittenpäs ei todellakaan tarvitsisi miettiä, että millainen auto. Voisi keskittyä miettimään väriä... ;)

  Sandy: Mulla alkaa todella pikkuhiljaa keittämään nää turhautumiset ylitse. Kun en vaan ole tottunut olemaan huonolla tuulella... Hankalaa.

  Tuuli: kiitoksia ihana onnitteluista!! Laittelen viestiä tosiaan Tyypin omasta blogista kunhan saan aikaiseksi. :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!