perjantai 30. syyskuuta 2011

Masukuva RV 31+1

Valo ottaa jotenkin hassusti erityisesti tuohon oikeanpuoleiseen kuvaan ja mukaan on näköjään löytänyt tiensä myös painovirhepaholainen... Vasemmanpuoleinen kuva on siis tuo 31+1 tietysti. Nyt masu on jotenkin tuosta rintojen alapuolelta lähtenyt todella pullahtamaan ulospäin, Tyyppi tykkää puskea itseään nimittäin juuri ptikin rinnan alaosaa, kääntää ja myllätä. No myllätköön ihan niin paljon kuin suinkin, kunhan myllää vielä väh. 1,5 kk:tta masun sisäpuolella.

Eilen oli kyllä taas sellainen kiristelypäivä, että oksat pois. Alkaa oikeasti hirvittää, koska nyt noita supistuksia on päivittäin ja aika runsaanoloisestikin (reippaasti yli 10 per pvä) vielä, periaatteessa joka kerta kun lähtee kävelemään eli ottaa ns. jalat alle, niin alkaa kiristää. Ja kiristelyt alkavat olla melkoisen ikävän tuntuisia. Viime yönä meni muutama tunti valvoessa tukalan olon vuoksi ja tänään töissä en tiennyt, että millä olisin omaa oloa helpottanut, kun tuntui siltä että koko alavatsaa juili, sukkapuikkomaisesti vihlaili, liitoskivut tuntuvat kun kylkeä kääntää ja kiristi vaan siis oikeastaan ihan tuntitolkulla. Maanantaina sitten neuvolaan ja katsotaan mitä terveydenhoitaja sanoo.

3 kommenttia:

 1. Mulla oli tosi paljon niitä harjoitussupistuksia puolesta välistä asti. Eipä ne onneksi mitään saaneet kohdunsuulla aikaiseksi ja terkka sanoi, että ainoastaan jos ne muuttuvat säännöllisiksi (5 min välein)niin saattaa olla, että synnytys olisi alkamassa. Mulla on kuulemma vaan supistusherkkä kohtu.

  Kannattaa tietty kysyä sun terveydenhoitajalta asiasta. :) Voihan se esim. suositella sairaslomaa, jos tuntuu että töissä herkästi supistelee.. Itse olin nimittäin noilla viikoilla just supistelujen takia sairaslomalla. :/

  VastaaPoista
 2. Kiitos huojennuksesta Evelyn!
  Toivottavasti terkkari sanoo samaa, ettei mitään muutoksia ole tapahtunut, mutta olo on kyllä tosi tukala (tai oikeastaan jotain ihan muuta, mutta en vaan keksi sopivaa adjektiivia tähän...) kun masu kiristyy.

  VastaaPoista
 3. Hei,
  sinulle on haaste blogissani: http://raskaanagravid2-3viikkoa.blogspot.com/2011/10/315-haaste.html.
  Terveisin Sandy

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!