tiistai 20. syyskuuta 2011

Masukuva ja tohtorivisiitti

Katsopas vaan mitä on masulle tapahtunut parissa viikossa. Aikamoinen pallo. Kuva on napattu tänään töiden jälkeen, eli painaumajäljet eivät ole raskausarpia *koputtaa puuta* :) Tänään napattu siis tuo vasemmanpuoleinen masukuva. Nyt ihan parissa päivässä tosiaan muoto on muuttunut tuollaiseksi huimaksi palloksi ja on aika haasteellista, kun mammafarkut ja -housut ovat päällä aikas tukalan tiukat. Ja kuten näkyy masun pallomainen muoto tekee sen, että osa masusta "roikkuu" nyt tyhjän päällä, joten Baby Belt on nyt kyllä ehdoton. :)

Tänään kävin tekemässä ylimääräisen tohtorin visiitin. Edellisestä kohdunsuun tarkistuksesta on kulunut kolme viikkoa ja nyt eilen illalla oli vain niin epämukava ja tukala olo, että halusin saada varmistuksen siitä, että kaikki on varmasti hyvin. On oikeasti kamalaa, kun päässä alkaa itää ajatus siitä, että mitä jos kaikki ei olekaan hyvin ja sitten se ajatus vaan kasvaa ja kasvaa pään sisällä isommaksi ja mitä isommaksi se kasvaa, sitä vaikeampi sitä on vaientaa.

Nyt on allekirjoittanut tutustutettu myös liitoskipuihin. Tohtoritäti kävi muutamat alakerran luut läpi ja ei ole kuulemma epäilystäkään siitä etteikö kyse olisi liitoskivuista näiden osalta. Painelu teki TODELLA kipeää!! =/ Onneksi vihlaisuja tuntuu nyt vain toisinaan ja kipu on lyhytkestoista, mutta en todellakaan aio kokeilla paineilla noita luita yhtään.

No niin, sitten Tyypin iltabileiden pariin! :D
Voisiko joku muuten antaa hyviä vinkkejä siitä miten rajoittaa herkuttelua...? Tänään kipollinen sipsejä iltapalaksi ja kaksi suklaapatukkaa. . . No, suklaa saa ainakin tämän tutkimuksen mukaan aikaan sopusointuisia vauvoja, joten ehkä suklaa ei ole niin pahaksi. ;)

9 kommenttia:

 1. Ihana masu! :) Tuohon herkutteluasiaan en osaa antaa neuvoja, kun itsellä on ihan sama ongelma. *mussuttaa mokkapaloja*

  VastaaPoista
 2. oih, mä söin lauantaina mokkapaloja vaniljakastikkeella.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä se onkin parissa viikossa kasvanut! Ja on mahdottoman söpö pallo :) Minäkin söin tänään mokkapaloja! :D Mutta kiitos imetyksen paino on nyt kolme kiloa alempi kuin ennen raskautta, joten hyvällä omallatunnolla söin ;)

  VastaaPoista
 4. Mahtava tutkimus. :D Lohduttaa tällaista ihmistä, joka on nyt tähän mennessä syönyt suklaata valehtelematta joka ikinen päivä raskauden aikana...

  VastaaPoista
 5. Voi Pingu, susta on tullut ihanan pyöreä:) En voi uskoa että viikot sinullakin sen kuin vähenee... ...ja H-hetki lähenee (rimmaa). Tahtoo myös pallomahan!

  VastaaPoista
 6. Pallomahaa odotellessa, omani kun on vielä aika lättä... Tuo pelkojen kasvaminen on rasittavaa. Minä taas kuvittelen ettei kaikki olekaan hyvin, onneksi on huomenna kunnallisen puolen ultra! Huh!

  VastaaPoista
 7. Jii: kiitos kaunis, rantapallo... :)
  Sandy: no hyvä jos joku muukin syö suklaata reippahasti! Onks sulla joku tietty vai uppoaako kaikki?
  Junna: mä niiiiiiiiiiin hurjasti toivon sulle sitä plussaa ettet uskokaan <3 <3 yritä pitää positiivinen ja toiveikas mieliala yllä!!
  Paukkuliini: ultrakuulumisia siis odotellen!

  VastaaPoista
 8. Hyvin on viikossa kasvanut massu! :D Mä en ole edes tajunnut neuvolaan tai synnärin esitietolappuun kirjotella mitään toiveita synnytykseen liittyen. Pitänee kai mainita toivomuksia siinä vaiheessa kun ollaan siellä sitten synnyttämässä (jos muistaa..!?) :D

  Oliko sulla lääkärissä mitään tapahtunut kohdunsuulla? Mä kävin kans paniikkilääkärissä rv 26, jolloin oli paikat kiinni ja kiinteät. Nyt sitten onneks oli jo jotakin tapahtunut.

  VastaaPoista
 9. Evelyn, vitsi en tajunnut edes kirjoittaa niitä lääkärikäynnin tuloksia... :D :D :D Jälleen todistus siitä, että 2 aivosoluani eivät vaan kohtaa! Siis mitään muuta ei ollut tapahtunut, kuin että kohdunsuu oli hieman kenties pehmentynyt, mikä kuulemma on ihan normaalia näille viikoille. Muuten kaikki oikein hienosti, kohdunkaulaa edelleen 3 cm. On ollut arvatenkin ihana nukkua nyt kahtena yönä kunnon yöunet, kun ei ole tarvinnut olla huolissaan mistään. ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!