maanantai 5. syyskuuta 2011

Masukuva ja pinnasänky

Lepoloma jatkuu.
SL Day 6, jäljellä 8. Toivon ihan hirmusti, että pääsen ensi viikolla takaisin töihin, siispä sen puolesta peukut pystyyn!

Ohessa päivitetyt masukuvat:

Niinhän se vain on, että masu jatkaa kasvamistaan. :)
Vasemmanpuoleisessa kasassa 25+2 ja oikeanpuoleisessa 27+4, reilu kaksi viikkoa siis eroa. Pyöristymistä entisestään on havaittavissa. Ihanaa on se, että tähän mennessä ei ole ilmaantunut vielä lainkaan raskausarpia! *koputtaa kovasti puuta* Nivean Dry Skin Body Milk on oikein mainio tuote, toivottavasti sillä onnistutaan ehkäisemään raskausarvet loppuraskaudenkin ajan!

Pinnasänkykin on nyt sitten valmis ja saatiin se eilen kotiin ja asetettiin makuuhuoneeseen.

Patja täytyy toki vielä ostaa ja sänkyyn tehdä tuo reunasuojus. Vaikka sängyssä ei olekaan säädettävää pohjaa, niin en usko että siitä muodostuu liian isoa ongelmaa. Vauva.fi-sivustolta löytyi oikein mainio artikkeli otsikolla Omaan sänkyyn, jonka mukaan vauvan patjan pitää olla vähintään 5 cm paksu. Näin ollen tuo tsekkaamani vaahtomuovipatja Etolasta 7 cm:n paksuisena muuttanee meille. Muistutuksena vielä, että hintaa patjalle tulee yhteensä 26 euroa (tiedusteltu Etolasta elokuussa 2011). Eipä siis ole kallis investointi.

5 kommenttia:

 1. Mulla tuli esikoisesta raskausarvet vasta lasketun ajan tietämillä ja ne tulikin sitten runsaina. :/ Nyt ei oo vielä tullut, mutta vielähän tuo mahanahka joutuu venymään. Vaan pieni hinta se on pienestä ihmeestä. :)

  Hieno pinnis! Meillä säädettävä pohja oli ihan ehdoton, mulla on sen verran huono selkä että se olis katkennu ihan samantien, jos ois pitänyt kaivella kovin alhaalta vauvaa. No katkeshan se muutenkin, mutta ois ollu tosi hankala hoitaa vauvaa jos ei ois ollu sitä nostettavaa pohjaa. Mutta onpa sitä ennenkin pärjätty noilla sängyillä, niin mikspä ei nykyäänkin, jos on hyvä selkä. :)

  VastaaPoista
 2. eipä ne raskausarvet muakaan haittaa jos niitä ilmenee, mutta jos niitä ei tule, niin sekin olisi oikein mieluisaa :) iho ainakin tuntuu tykkäävän säännöllisestä Nivea:uksesta, joten toivottavasti riittää ehkäisemään arvet.

  joskus vuosia sitten itsellä on ollut selkäongelmia, mutta uskon että sain selän pitkäaikaisella ja säännöllisillä treeneillä niin hyvään kuntoon, että se kestää kyllä Tyypin nostelun pinniksestä. Hyvä merkkihän tästä on se ettei selässä ole esiintynyt toistaiseksi mitään ongelmia masunkasvun myötä! Toivottavasti selkä pysyykin hyvässä kunnossa, kunhan supparit loppuvat tältä erää niin pääsee taas liikkumaan ja venyttelemään.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen kokonaisuus pinnasänky. Kaunis on myös mahasi:) Mistäkö olet mobiilin hankkinut? Olen haikaillut samanlaista

  VastaaPoista
 4. kiitos ano! <3
  mobile on ostettu Lastentarvike-liikkeestä Variston kulmilta, merkiltään Nattou (kuten tuo reunan lelukin) ja hintaa mobilella oli 33 euroa. :)

  VastaaPoista
 5. Nätti masu :) Saman kokoiselta näyttää kun minunkin maha noilla viikoilla. Mullakaan ei ole vielä yhtään raskausarpea ja nyt elellään viikkoa 35. Mutta saattaahaan niitä vielä tulla kun loppuajasta vatsanahka oikein venyy :/ Kiva kyllä olisi jos selviäisi ilman arpia. En ole kyllä yhtään rasvaillut tai tehnyt muutakaan niitä estääkseni.. :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!