lauantai 10. syyskuuta 2011

Kiristelystä...

Hampaiden kiristelystä vai masun... Sovitaan, että molempien. :)

Ajattelin kokeilla uutta lähestymistapaa nyt masun kiristelyn suhteen. Vau-kirjasta (lue: siis raamatustani...) saadun vinkin mukaan on mahdollista ehkäistä älyttömän täynnä olevan olon-tunnetta syömällä pieniä annoksia useammin. Toimii myös ilmeisesti närästyksen ehkäisyssä! Kokeillaan siis josko oma tukala olo helpottaisi sillä edes osittain, että söisi pienempiä annoksia pitkin päivää. Niin ja pitäisin herkutteluista vähän taukoa. Lyön vetoa, että neuvolan vaaka nimittäin huutaa Hoosiannaa tiistaina (korvapuusteja, mansikkapirtelöä, karkkeja, pizzaa...)

Eilen oli taas sellainen kiristelypäivä, että oksat pois. Siispä päivä meni hyvin pitkälti vaaka-asennossa. Tyypillä tosin oli taas koko päivän mittaiset omat bileet menossa (mikäs sen ihanampaa, kuin tulla muksituksi pikkuisen toimesta pitkin päivää! ) joten hienoa, että edes toinen meistä on ollut aktiivinen.

Aviokki puolestaan meinaa tänään olla aktiivinen, suorastaan remontillinen. Meillä nimittäin maalaillaan olohuoneen seinät (juu, allekirjoittanut ei ole tod. osallistumassa näihin talkoisiin) ja sekös jos mikä saa hampaat kiristymään. Olisi nimittäin (jälleen) huimasti kivempi juttu, jos pääsisi itse osallistumaan 110-prosenttisesti tähän(kin) "ohjelmanumeroon" eikä vaan lonnisi itse sängyssä tuntien itsensä äärimmäisen hyödyttömäksi. No mutta, jahka Tyyppi on syntynyt sitten vajaan kolmen kuukauden päästä, niin ehdin kyllä maalata vaikka koko talon jos siltä vaan tuntuu. :)

Yritetään siis viettää hyvin stressivapaa ja aurinkoinen viikonloppu!

4 kommenttia:

 1. Kyllä se on kuitenkin mukavaa ihan syystä laiskotella. :D Oma aviopuoliso tuossa eilen tokaisi: "Raskaana oleminen olisi laiskojen ihmisten puuhaa, ne saa vaan mässäillä eikä tarvii liikkua." Piti vähän kommentoida tuota sitten että kyllä se liikkuminen raskaana ollessakin on ihan suotavaa.. :D

  VastaaPoista
 2. Muistathan varmasti juoda tarpeeksi? Joskus ne kiristelyt johtuu vain siitä, että elimistö on vähänkin kuivahtanut. Toisilla supistelee tosi herkästi sen takia.

  Nyt sun pitää vain osata ottaa rennosti ja antaa toisen häärätä. Vaikka tiiän kyllä että se on tosi hankalaa, ku ite tekis aina kaiken paremmin. :D (Tai näin mulla ainakin...)

  VastaaPoista
 3. evelyn: :) :) herkuttelu ja laiskottelu RULES!!

  veera: kiitos vinkistä, taidanpa kokeilla tuota ja juoda tänään tarkoituksella vähän enemmän! Kaikki apukeinot käyttöön ;)

  VastaaPoista
 4. Loppuraskaudessa söin rennietä närästykseen, muutama aivan kamala närästyskohtaus oli :(

  Mä söin raskaana kyl ihan mitä mieli teki. Esim. pitsaa, hampurilaista, karkkia tms. tai sit normi ruokaa mut siis jos jotain teki mieli niin söin. Nauratti sitten kun kätilö sanoi synnytyksen jälkeen, että säpäs olet syönyt terveellisesti raskausajan kun on istukka tän näköinen :D Enpäs kommentoinut kummemmin...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!