lauantai 24. syyskuuta 2011

Autokauppaan kyllästynyt

Siis voi JUMA*****!!!
Tänään käytiin aviokin kanssa sekä Vehossa että Automaalla pyörähtämässä ja voin sanoa, että olen jo nyt aivan täysin totaalisen kyllästynyt koko tähän FU**ING-autokauppatouhuun. Tämä ei vaan ole todellakaan mua varten. Renault Megane, Renault Clio, Opel Meriva, Renault Scenic, Ford Fusion, Honda Jazz, Skoda Roomster, Skoda Fabia Combi, Citroen Xsara Picasso. Sanonko mitä...?!!

Honda Jazzista todettiin, että yhdistelmät ei mahdu sen tavaratilaan millään tai jos mahtuvat, niin mitään muuta sinne ei mahdu. Ford Fusion 2006 koeajettiin Veholta (yhdistelmät mahtuu tavaratilaan kivasti) mutta auto on todella kovaääninen ajossa. Automaan myyjä (myyvät Fordia) totesikin sitten rehellisyyden nimissä, että Fusion vaan on todella kovaääninen liikenteessä vaikka uudemman vuosimallin ostaisikin.

Autokauppaa ei ole siis todellakaan mua varten.
Mulla ei riitä kärsivällisyys etsiä netistä kaiken maailman automerkkejä, käytettyjä farkkuja sun muita tila-autoja ja miettiä, että mahtuukohan nuo yhdistelmät nyt sinne vaiko eivät, kukakohan sillä autolla on ajanut ennen meitä, onkohan vetokoukulla vedetty perässä jotain saamarin asuntovaunua vai miksiköhän siinä on se vetokoukku, miksi vm. 2008 on saatavilla ainoastaan jostain riivatun Oulusta JNE. Lisäksi aviokin kommentti siitä, että: "tämä on meidän isoin investointi ikinä" alkaa tulla korvista ulos. Olen täysin kypsä, etenkin kun tiedän että se auto kyllä helpottaa liikkumista paikasta toiseen, mutta ei ole täysin välttämätön.

Mun tekee mieli huutaa, raivota, itkeä ja kiukutella, koska tää koko auto-juttu stressaa mua niin pahasti. Kuka hel**tti on päättänyt tehdä auton valinnasta näin pirun hankalaa, kysynpähän vaan!! Tekis mieli sanoutua irti koko jutusta. Piste.


Ai niin joo, tietääkö joku mahtuuko Renault Clio Tourer(?)in takapaksiin yhdistelmävaunut?

7 kommenttia:

 1. Meillä on Skoda Octavian farkku - ja toimii! Mahtuu yhdistelmää ja kassia, takapenkkiä saa kokonaan tai vain osan kaatumaan, että menee pitempäänkin tavaraa.
  Auto on ulkomitoiltaan (kuulemma) pienehkö, mutta kuitenkin ihan iso. Luotettava, hyvin kulkeva, ollaan tykätty ihan tosissaan. Suosittelen.

  VastaaPoista
 2. äänestän skoda octavia combia (sama kuin edellä). meillä oli edellisessä liitossa se tavis-fsi:nä ja rallysportina. emmaljungan v:un isot yhdistelmät mahtui sinne heittämällä ja veivät vaan puoli kontinpohjaa.

  nykyään mulla on seat ibiza sport kolmiovisena (hankin avioeron jälkeen ja en rupee herkästi autoa vaihtamaan). rattaista pitää ottaa renkaat pois konttiin ahtaessa MUTTA toisaalta kesälomalla autoon mahtui 2 aikuista, 1 koululainen, 1 vauva, 1 koira, rattaat ja 7 laukkua. autoon mahtuminen on siis vain oikeastaan vain asennekysymys...

  VastaaPoista
 3. Kiitti vinkistä tytöt. Se Octavia vaan on meidän hintaluokasta (ab. 15 000) käytettynä ja erityisesti uutena ulkona. =( Skoda Fabia Combi voisi ollakin vaihtoehto, mutta niitä (ylipäätään Skodaa josta ollaan kiinnostuneita) on käytettynä ihan hillittömän vähän. No mutta, aviokki saa hoitaa...

  VastaaPoista
 4. Mites Mazda 6 farmari? :) Todella tilava ja mukava ajaa! Tutuilla on sellainen ja oli alta kymppitonnin ja vähän ajettu (2005 vuosimalli)!

  VastaaPoista
 5. Meillä on myös Skoda Octavia farkku, ja suosittelen.

  VastaaPoista
 6. Fabia Combin paksi on aika pieni. Meillä siellä kahdelle koiralle boksi, yhdistelmät vie varmasti ihan saman tilan. Ja rengasäänet kuuluu sisälle tosi kovana, ajaa on kyllä hyvä.

  VastaaPoista
 7. Ou nou, kuulostaa työläältä. En sano muuta kuin että muutaman kuukauden päästä perästä tullaan, ja kovasti tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!