keskiviikko 17. elokuuta 2011

flunssanpoikastakos?

Tähän mennessä lomalla tehtyjä juttuja:

- sukuloitu
- risteilty Tukholmassa ja shoppailtu Tyypille uusia vaatteita (koot 50-56cm) ja itselle uudet Guessin korvikset ja syöty ihan liikaa...
- käyty uimassa uimahallissa aviokin kanssa
- nukuttu aviokin kanssa pitkään aamuisin

Tulossa seuraavaksi ohjelmassa viikonlopun reissu Tampereelle Chilifestivaaleille.

Tosiaan käytiin aviokin kanssa tänään uimassa. Koska olemme tällä hetkellä kotosalla, niin yritetään kehittää jokaiselle päivälle jotain sellaista tekemistä, mitä ei voi tehdä ns. arkena. Esimerkiksi meistä kummallakaan ei riitä kärsivällisyyttä mennä uimahalliin uimaan työpäivän jälkeen, kun halli on täynnä uimareita (meidän halli on ihan minimaalinen, lastenallas + 8 rataa), joten tänä aamuna uinti oli oikein tervetullutta vaihtelua. Plus erinomaista liikuntaa! Sain kasaan yhteensä 500 metriä reilussa puolessa tunnissa (jeps, olen hidas) keskisykkeellä 127. Ihana Polar toimii myös vedessä oivallisesti!

Illalla käytiin vielä "mummoilemassa" tunti45 minuuttia. Huomenna on varmasti sellainen olo, että liikkeellä on oltu ja lepopäivä on tervetullut. Ei vähiten sen vuoksi, että olen tainnut saada flunssan. =( Nenä on tukossa ja kurkku on akuutisti kipuloinen. Muille odottajille vinkiksi ja terveisiä farmaseutilta, että Panadol Hot:tia saa käyttää annostusohjeen mukaisesti flunssaoireiden hoitoon! Panadol Hotin lisäksi ostin perus-Panadolia. Viime yönä oli aivan hirveä niskapäänsärky eikä meidän asunnosta löytynyt yhden yhtä parasetamoli-tablettia! =( Ibumaxia löytyi ja tunnin valvottuani olin jo ottamassa yhden pillerin vakuutettuani itseni siitä, ettei yhdestä voi olla Tyypille haittaa, ei ainakaan enempää kuin itselleni kamalasta olosta. Mutta, päätin sitten että ehkä uni kuitenkin toimii paremmin ja aamulla apteekista turvalliseksi todettua parasetamolia. No, aamulla päänsärky oli jo tiessään ja olo huimasti parempi. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että ehkäpäs kyseessä olikin flunssan ensioire... Toivottavasti aamulla on jo parempi olo.

IHANIA UUTISIA SAATIIN TÄNÄÄN LÄNSINAAPURISTA! GRATTiS ViCTORIA OCH DANIEL!!! :) alkuvaiheessahan heillä raskaus on, koska laskettu aika on 'vasta' maaliskuussa, mutta toivon kaikesta sydämestäni heille kaikkea hyvää tämän pikkuisen odotukseen! Ehkäpäs Vickankin perustaa odottajan blogin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!