keskiviikko 3. elokuuta 2011

rv 24 alkamassa

...huomenna.

Kiitoksia kommenteista eiliseen postiin!

tiikerinlilja: tiedän, että olen ollut äärimmäisen saamaton noiden masukuvien suhteen. Olen tainnut ottaa viimeisimmän (ja ainoan?) masukuvan rv 16+2... Nyt on siis todella aktivoiduttava tämän asian suhteen. Nappaanpas siis tästä eteenpäin viikonlopun punnauksen yhteydessä myös tuon masukuvan.

veera: jeps, mäkin kyllä uskon ennemmin tuohon omaan vaakaani, jolla olen punnannut nyt jo aika pitkään kuin vertailukohtana olevaan neuvolan vaakaan. seuraava neuvola onkin niin aikaisin aamusta, että voin syödä aamupalan vasta neuvolan jälkeen ja siten saada hyvät vertailukohdat oman ja neuvolan vaa´an välille. :)

satu: kiitos kommentista! :) taidan tosiaan ottaa tuon tukivyön nyt sitten neuvolassa puheeksi. tänään oli päällä L-kokoiset sukkahousut, jotka kyllä toimivat ihanasti masun tukena, ei ollut yhtään niin tukala olotila, kun vatsa ei "roikkunut". Samoilla aikatauluilla aika lailla sun kanssa sitten mennään. Tiedätkö onko teille tulossa tyttö vai poika?

Sain tänään kommentteja työpaikalla raskaudesta. Kasvava masu herättää ihastusta ja ihmetystä siitä miten tasaisesti ainoastaan masu on kasvanut, eikä painoa ole toistaiseksi kertynyt muualle kroppaan. Tämä on tosin ihme, koska herkuttelu tuntuu välillä karkaavan näpeistä kokonaan. No, jossain vaiheessa varmastikin painonnousu ottaa kropan kiinni. ;) Huomenna alkaa jo 24 rv!

Nyt taitaa olla tämän illan iltasadun aika Tyypille.

1 kommentti:

  1. Hei taas. Poika on tulossa rakenneultran perusteella ja tulevan isän riemullahan ei ollut rajaa kun uutinen kuultiin... On tosiaan mielenkiintoista seurata blogiasi kun mennään niin samassa odotusajassa, itsellä kun ei ole ketään lähipiirissä, joka olisi samassa elämätilanteessa (tai edes ollut raskaana lähaikoina). :) -satu

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!