lauantai 20. elokuuta 2011

Masukuva 25+2

Tuntuu ihan siltä, että vasta hetki sittenhän oltiin raskauden puolivälissä ja nyt ollaan siitäkin menty jo heittämällä ohitse! Raskausviikolla 26 mennään jo kovaa vauhtia ja Vau:n mukaan Tyyppi on nyt sopusuhtainen minivauva. Äitin ja isin kultamuru, enkä usko, että ihan mikään minivauva on tulossa... ;)

Ohessa uusin masukuva, tänä aamuna napattu, raskausviikkoja siis kasassa 25+2. Paino tänä aamuna 63,8 kg. Vertailun vuoksi mainittakoon, että keskiviikkona kun oltiin uimahallissa, niin uinnin jälkeen vaaka näytti 64,75 kg... Ei ehkä ole ihan yks yhteen sopivia käyttää montaa vaakaa painon seurantaan, minkä vuoksi olenkin tosi tyytyväinen siitä, että olen alusta saakka seurannut painon kehitystä omalla vaa´alla. Tiistaina aamulla onkin seuraava neuvola, pääsee taas piikitettäväksi. Inhaa, mutta kyllä sen kestää kun tietää, että sillä vain seurataan sitä omaa ja Tyypin hyvinvointia! Kasvukäyrää odottelen todella mielenkiinnolla.

Flunssa on muuttanut muotonsa sellaiseksi, että nuha pyrkii ulos nenästä kaikin mahdollisin keinoin, eli olo on tosi tukkoinen edelleen. Kuumetta ei ole onneksi ollut kertaakaan, joten nuha = nuha = nuha. Chillisti ollaan nyt otettu ja niistetty ainakin 342 nenäliinallista. Siinäkin mielessä on hyvä, että neuvola on tiistaina, saa terveydenhoitaja sitten lähettää lääkärin vastaanotolle jos katsoo tarpeelliseksi.

Nyt sitten Tampereelle Chilifestivaalien viettoon!
Mukavaa viikonloppua kaikille yhdessä ja jokaiselle erikseen!!

1 kommentti:

Kiitos, kun kommentoit!