lauantai 6. elokuuta 2011

Masukuva 23+2


Ohessa nyt sitten masukuvia.
Vasemmanpuoleinen on otettu rv 16+2 ja oikeanpuoleinen tänään 23+2.
Masu = masu = masu

Painolukema tänä aamuna 62,6 kg eli en vieläkään ole saanut lukemaa siihen mitä vaaka neuvolassa näytti. :) Tosin herkuttelun lopettaminen ei ole ollut yhtään niin helppoa, kuin aikaisemmin. Itsekurini on karkuteillä. Jos siihen törmää, niin lähettäkääpäs se vaan pikimiten takaisin kotiin!

Tänä aamuna kävin pitkästä aikaa kurkkaamassa mitä kuntosalille kuuluu. Huomaa kyllä valitettavan tehokkaasti, että peruskunto on suorastaan rapistunut aikaisemmasta ja voi, että miten odotan, että pääsen taas treenaamaan juoksua. Ajattelin ottaa loppuraskauden ajan kaiken peruskunnon palauttamisesta irti, joten paljon juuri hidasta aerobista matalasykkeistä liikuntaa ja treeniä käsille ja ojentajille. :)

Tänään siis kävin tekemässä crossarilla 25 minuutin mittaisen aerobisen treenin ja siihen perään sitten hauis- ja ojentajatreenin. Yhteensä 42 min, joista crossailun keskisyke 133 = 69% ja hauistreenin 116 = 60%. Huomenna aamulla ajattelin käydä tekemässä toisen crossailun. Pakko sanoa, että raskaalta tuntuu, ihan kuin en olisi ikimaailmassa crossarilla polkenut. ;) No minuutti kerrallaan vaan pituutta lisää treenailuun, niin eiköhän tästä hyvä tule! Lisäksi on pakko todeta, että työpäivän jälkeen crossailu ei todellakaan innosta, mutta heti aamusta tuntuu hyvältä saada kroppa liikkeelle. Ja Tyyppikin toivottavasti tykkää! Liike on ainakin ihanan pehmeä.

Saimme tosiaan 4D:stä nipun valokuvia ja myös dvd:n, mutta en ole onnistunut nappaamaan onnistunutta kuvaa Tyypistä, jonka saisin hyvin postattua tänne. Täytynee odottaa, että aviokki tuo oman kameransa lomareissultaan kotiin, jos sillä onnistuisi paremman kuvan nappaaminen, kuin kännykällä. :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

 1. En mä usko että se peruskunto mihinkään sinänsä on kadonnut. :) Se vain on valitettava tosi asia, että raskaana ollessa hengästyy helpommin ja sykkeet on korkeemmalla. Itellä menossa 11+0 ja vaikka peruskuntoni on ihan kohillaan niin jo pelkkä portaiden kiipeäminen kävelemällä saa puuskuttamaan ihan mahdotonta vauhtia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos rohkaisevasta kommentista LauraR. Toivottavasti se peruskunto tosiaan on tallessa Tyypin taskussa. :)

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, kunnon vatsa jo! Onneksi se on nyt vaan hyvä juttu. :)

  VastaaPoista
 4. Mikset voi treenata juoksua nyt raskaana? Onko se kielletty, vai eikö se vain tunnu hyvältä?

  -Hensku

  VastaaPoista
 5. hensku: alkuraskaudessa oli koko ajan niin paha olo, että liikunta jäi silloin ihan minimiin kun kaikki aika meni nukkuessa ja krapulaoloa potiessa. sitten masu alkoi kasvaa, kävin sauvakävelemässä jolloin sykkeet paukkasivat jo melko korkeiksi (vaikka olenkin nyt hieman skeptinen sen asetetun 150-sykerajan suhteen) ja nyt tuntuu tosi ikävältä jos vatsa pomppii ylös alas. Pitäisi olla varmaan joku huolellinen tukiliivi koko vatsan osalta mutta en usko, että siltikään saisin juoksusta paljon mitään irti.

  VastaaPoista
 6. Eihän sitä kannata väkisin juosta, jos se tuntuu pahalta. :) Voi sitä kuntoa muutenkin pitää yllä. Minäkin oon nyt päättänyt, että palaan takas kuntosalille monen kuukauden tauon jälkeen. Miehelläkin loppuu kesäloma huomiseen, niin päästään normaalielämään kiinni.

  VastaaPoista
 7. Ihana masu <3 Blogissani on sulle jotain:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos masutykkäyksistä tytöt!! Keiju: tuosta se vaan kasvaa isommaksi ja isommaksi. Pitääkin muuten vinkata sulle yks blogi, mikä ehkä kiinnostaa... :) Ihana Junna, kiiiiiitos! <3 Päivittelen tuon palkinnon heti aamulla. Veera, olen samaa mieltä enkä kyllä pakotakaan itseäni tekemään mitään sellaista mikä ei tunnu hyvältä.

  VastaaPoista
 9. Ihana ihana masu :) Omani tulee aika samaa tahtia perässä. Mulla on sama homma ton juoksemisen kanssa, juoksin ennen paljonkin, mutta nyt pelkkä ajatus siitä tuntuu pahalle, eikä sykkeetkään anna periksi. Lisäks tuo ihan holtiton huohotus ärsyttää. Kävin eilen salilla ekaa kertaa pariin kuukauteen ja painot on onneks pysyny samana, mutta alkulämpän tein pyörällä mitä en normaalisti ikinä harrasta. Mutta tuo paineen tunne nivusissa saa etsimään uusia juttuja.. Tehdään siis mikä hyvälle tuntuu :) Hyviä vointeja sinne!

  VastaaPoista
 10. Mammamarian, kiiiiitos ihan parhaasta kommentista! Toi huohotus, siis NIIIN ALLEKIRJOITAN!! En oikein tajua, että miten crossarin kevein taso tuntuu näin paljon. Jalkojen lihakset on ihan riekaleina tai siltä ainakin tuntuu... :) Olo on akuutisti nuhainen, joten toivottavasti ei ole kyse mistään flunssan lihassäryistä.

  VastaaPoista
 11. Ihana masuliini :) Masun kasvaminen on just parasta, kun tietää että siellä sisuksissa se pikkuinenkin samalla kasvaa ja varttuu. Paijaan masua nykyään monta kertaa päivässä :)

  Nauratti tuo itsekurin menetys. Täällä on nimittäin ilmassa ihan samaa!! Mikä hittolainen se oikein nyt vetää sinne karkkipussien ja jäätelöaltaiden kimppuun...no huomenna kuntosalille ja siitä se parempi elämä taas alkaa!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!