tiistai 23. elokuuta 2011

kiristelyä ja pingotusta

...vatsan seudulla esiintynyt nyt useamman päivän ajan. Siksi olen tosi tosi tyytyväinen siitä, että huomenna on lääkäri heti aamulla ja saadaan selvyys kohdunkaulan tilanteesta. Luulen, että nyt on kysymys harjoitussuppareista, masu tuntuu venyvän ja kohta jopa ratkeavan liitoksistaan! Ja tarvitseehan Tyyppi lisätilaa venyttelyyn ja maalipotkujen harjoitteluunkin, joten olisi kummallista jos masussa ei lainkaan tuntuisi venymisen ja väsymisen tunteita. Huomenissa kuitenkin kyselen vähän onko syytä huoleen.

Olin ihan unohtaa, että raskausviikolla 26 oli laitettu lähete vasta-aineiden verikokeeseen (veriryhmään liittyen) ja siis täysin totaalisesti meinasin unohtaa käydä kokeessa! Alunperinhän oli tarkoitus otattaa koe samalla, kun käyn sokerirasituksessa, mutta tämähän siirtyi ensi viikolle joten tänä aamuna heräsin ja muistin kokeen. Tulos tulee sitten jossain vaiheessa :)

Viikonloppuna on vuorossa menoa lauantaina kaksien häiden ja ristiäisten muodossa. Juuri testasin mekkoa, jonka aion laittaa päälle ja oikein hyvin istuu vielä. Halterneck ja leveä A-helma suklaanruskean värinen Espritin mekko ja pinkki juhlahuivi. Jalkaan ballerinatossut, kaulaan hopeinen koru ja korviin uudet Guessin korvikset. Kerrankin on mitä "näyttää", kun rinnat ovat sen verran isot!! ;)

Tänään on raskautta laskennallisesti 100 päivää jäljellä. Eli tänään on kasassa jo 25+5!! Huh huh, kun aika liitää...

4 kommenttia:

 1. Hei mullakin on ollut kiristelyä ja pingotusta! Olen miettinyt että mitäköhän se oikein on, et onko masulla vain joku kasvuspurtti menossa...Kerropa sitten kun saat selville :)

  Joko sulla on parempi olo?

  VastaaPoista
 2. Täällä on kanssa samaa venymistä ja pauketta. Välillä tuntuu, että maha halkeaa. Kai se kuuluu asiaan...

  Ne harjoitussupistukset on sellaisia n. minuutin kestäviä mahan tiukentumisia, jotka tuntuu välillä vähän epämukaviltakin.

  Mulla on tullu tätä pingotusta enemmän vasta nyt viikoilla 32-34, eli varaudu siihen, että se saattaa lisääntyä, kun vauva kasvaa ja tila vähenee...

  VastaaPoista
 3. Mulla ei esikoista odottaessa tuntunut harjotussupistuksia juuri ollenkaan (tai sitten en vaan tajunnut niitä), mutta nyt supistelee tosi paljon. Varsinkin jos pissattaa vähänkin enemmän. Mutta en osaa olla huolissani, kun ei nää oo kipeitä. Kuuluvat asiaan. :)

  VastaaPoista
 4. Miulla pingottaa masua varsinkin iltaisin ja haukotellessa mun on pakko suoristautua tai tuntuu ettei mahaan mahdu vetämään ilmaa. Jännä tunne. Eiks ole ihanaa kun saa laittautua ja hienostella. Vaikka raskaana onkin, voi silti näyttää superkivalle välillä :) Varsinkin kun miä kotona kuljen collareissa all the time. Nauti niistä tisseistä, nythän ne on oikein tykit ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!