sunnuntai 14. elokuuta 2011

K-E-S-Ä-L-O-M-A!!Tai no, virallisesti huomenna tietty eka eka eka lomapäivä, kun ei tarvitse herätä aamulla ja lähteä töihin. Mutta tänä aamuna sain nukkua aviokin kainalossa piiiiiiitkään ja syödä aamupalaa aamukahvin kanssa kaikessa rauhassa. Joten lomaa ja vapaa-aikaa tämäkin on! LOMA, LOMA, LOMA...

Lomasuunnitelmista sen verran, että eilen oltiin sukuloimassa ihanien isotätieni luona. Päivä vietettiin oivallisten ruokailujen ääressä ja kuulumisia vaihdellen. Sain lisäksi aivan ihanan nostalgisen lelulahjan, josta kuva ohessa. :) Kyseessä on siis lelufarmi, jolla olen itse leikkinyt monta monituista kesää peräkkäin muksuna ja nyt sain viedä farmin mukanani kotiin odottamaan, että Tyyppi on leikki-ikäinen.

Kohtapuoliin singahdetaan aviokin ja Tyypin kanssa Tukholmaan, joten seuraavan kerran päivittelen blogia varmaankin tiistaina. :)

Painosta vielä sen verran, että tällä viikolla 63,3 kg eli kohotusta viime viikkoon 700 grammaa. Viikko plussauksen jäkeen eli viikolla 13, painolukema oli 58,1 kg. Tuosta hetkestä laskettuna on painoa tullut lisää kotivaa´an mukaan 5,2 kg. Tosin tässä jätetään tylysti huomioimatta se, että paino oli laskussa silloin monen viikon ajan pahoinvoinnin ja väsymyksen vuoksi. Tänään mennään raskausviikkoa 25 eli 24+3. :) Time flies!!!

6 kommenttia:

 1. Mukavaa lomaa teille! Ja ihana tuo lelu, sain itsekin äidiltä meidän vanhoja puuleluja ja niissä on kyllä ihan oma tunnelmansa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tuollaiset sukulaiset, jotka ovat säästäneet vanhoja leluja! Mukavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihan maltillahan sulla on painoa kertynyt, voit olla tyyväinen itseesi! Mitkä voimat nainen joutuukaan vastustamaan raskaana ollessaan ettei söisi koko aikaa sukulaatia tai muuta hyvää.
  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Hei,aiemmin oli puhetta siitä, että lasketut aikamme eroavat vain kolmella päivällä. Vihdoin sain aikaiseksi raapustettua myös omia tuntojani blogin muotoon, eli tervetuloa seuraamaan jos aika ja mielenkiinto riittävät. http://raskaanagravid2-3viikkoa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Heiii! Joko bongasit, että Vickan on raskaana!! http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Kruununprinsessa+Victoria+raskaana/1135268612963 Jeeee!!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!