torstai 18. elokuuta 2011

Hankintoja Tyypille

Flunssa, flunssa, flunssa ja flunssa.
Päivä mennyt sisätiloissa lepäillessä, kuumaa juodessa ja jopa höyryhengittäessä. Tiedoksi, että Carmolis-tippoja ei suositella höyryhengitettäväksi raskaana (lähde: Yliopisto-apteekki), joten tilalla voi tietysti käyttää mentholia tai jopa Fazer Pectus-pastilleja, joita voisi liuottaa kuumaan veteen. Tosin tänään myös ihan "perinteinen" vesihöyryn hengittely auttoi helpottamaan oloa.

Sokerirasitustesti siirtyi tosiaan reilulla viikolla eteenpäin, koska (kuten aiemman postin kommenteista ilmenikin) paasto kipeänä ja raskaana ei ole suositeltava yhdistelmä ja arvot saattavat heitellä. Lääkäriin ei ole tarvetta mennä ellei nouse kuume tai olo ole selvästi parempi parissa päivässä. Joten, lepoa vaan. :) Teen ja Panadol Hotin tilalle tuli nyt sitten Ekströms Mustaherukkamehu.

No, mutta iloisempia juttuja nyt sitten vaihteeksi!
Tukholmasta tarttui mukaan kivoja juttuja, joista nappailin nyt sitten kuvia.

Ylläolevat asut ovat kokoa 50-56 cm. Lisäksi ostettiin kahdet siniset pöksyt samaa kokoa. Viimeisimpänä oikealla on kuva Tyypin tulevasta vaatekaapista. :) Kyllähän sinne alkaa vaatteita kertyä ja toivottavasti Tyyppikin on tyytyväinen sitten, kun muutaman kuukauden kuluttua on aika siirtyä masun tälle puolelle.

Tuntuu siltä, että meillä on enempi, kuin riittävästi vaatteita kokoa 62 cm ja siitä ylöspäin, mutta kokoon 60 cm pitänee vissiin hankkia jonkin verran lisää. Kunhan vain osaisi jotenkin selvittää, että mitä sitä pitäisi hankkia! Yritin etsiä tuolta aiemmista kommenteista, mutta ilmeisesti flunssapöpöt bloggaavat tajuntani, vinkkausta siitä millaisia määriä eri koon vaatekertoja kannattaisi hankkia. Tästä kiitos, uusi vinkki otetaan mielihyvin vastaan!

Ohessa myös netistä löytämäni vaatekokotaulukko, joka on tietysti vain suuntaa antava.

Kävimme aviokin kanssa toissapäivänä kirjastossa, jossa sattui olemaan lastenkirjojen myynti. Mukaan lähti "huimaan" 50 sentin hintaan oheiset kirjat. Mauri Kunnas lähti siis todella edullisesti mukaan. :)

Huomenna, jos olo antaa myöten, niin lähdetään ajelemaan Fiskarsin Ruukille. Tarkoitus on ehdottomasti ottaa huominenkin lepäilyn kannalta, jotta nuha ei vaan heitä heikompaan suuntaan ja lauantaina päästäisiin suunnitellusti lähtemään Tampereelle.

4 kommenttia:

 1. Voi onpa kurjaa toi sairastaminen. Toivotaan todella että paranet ja pääset nauttimaan lomasta täysillä. Miä kaadan flunssassa aina kuumaa vettä termariin ja istun se nenän alla sohvalla. Saa höyryhengityksen lomassa kattella telkkaa eikä se jäähdy nopeaan.

  Tuo samainen vaateongelma on täälläkin, kun tietäis miten paljon ostella ja mitä. Nettikirjoituksissa toiset sanoo ettei 50cm vaatetta tartte ollenkaan, ja toisilla se menee monta kuukautta. Mulla on jotenkin tunne isosta lapsesta, muttei sekään ole kivaa että tyyppi hukkuu vaatteisiin ekat kuukaudet jos onkin sit pieni. Enkä kyllä toisaalta näkis mukavana heti vaatekauppoihinkaan suunnistamista kun synnäriltä pääsee.. Innolla odotan siis muiden kommentteja!

  VastaaPoista
 2. Hienoja hankintoja olet tehnyt! :) Ja paranemisia sinne flunssapöpön keskelle! Se ei ole kovin kivaa raskaana, muistan hyvin keväiset kokemukset.

  Paljon vaan lämmintä juotavaa ja luvan kanssa makoilua :)

  VastaaPoista
 3. Me ei käytetty pojalla ollenkaan 50cm vaatteita, poitsu kun oli jo syntyessään 53cm pitkä. 56cm bodyt menivät vain pari ensimmäistä viikkoa päälle ja nyt kuukauden ikäisenä käytetään pääasiassa jo 60-62cm vaatteita. :)

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä oot tehny! miten onki noin hyväkuntosen näköset nuo kirjat mitä oot kirjastosta ostanu. meidän kirjastossa jos on kirjoja myynnissä ni niissä tyyliin kannet roikkuu:(

  Mie muuten ostin meidän vaaville kans tommosen hupparin mut vihreenä (eikös ookki H&M?). Pesin sen ja se tuli ihan nukkaseks ensimmäisen pesun jälkeen. Harmitti kyl tosi kovasti:(

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!