torstai 7. heinäkuuta 2011

Rv 20 käynnistynyt

Nyt odotellaan kyllä pakosti rakenneultraan saakka ennenkuin ostellaan yhden yhtä vaatekappaletta Tyypille lisää. :) Pistetään itsehillintä ja kärsivällisyys koetukselle. Rakenneultra on kuitenkin jo ensi viikon perjantaina. Jos Tyyppi ei tuolloin kerro onko tyttö vai poika, niin sitten sinnitellään heinäkuun loppuun saakka.

Raskausviikko 20 tosiaan käynnistyi tänään ja laski kuka hyvänsä miten laski, niin minä lasken niin, että täysiaikainen raskaus kestää 39+6 ja näin ollen meillä ollaan nyt menossa puoliväliviikolla.

Lueskelin tänään mielenkiintoista infoa koskien sitä, jos meille on tulossa tyttö. What to expect when you´re expecting-application osasi kertoa, että tyttövauvalla alkaa tällä viikolla kehittyä miljoonia (tarkemmin sanottuna yhteensä noin 7 miljoonaa) munasolun esiasteita munasarjoihin ja vauvan syntyessä, lukema on pienentynyt noin 2 miljoonaan. Eikä näitä tule lisää, vaan kaikki munasolut kehittyvät raskausaikana! Olipas mielenkiintoinen uusi info itselle... :) :) Tyttövauvaolo on hieman vaihdellut viime päivinä, Tyyppihän on kuitenkin joko tyttö tai poika. Toivottavasti pian tiedetään kumpi.

Sain tänään aviokilta lahjaksi uudet mustat Adidas Superstarit. :) Ihana aviokki, kun osaa aina yllättää. Superstarit ylipäätään ovat ylivoimaisesti suosikkikenkäni aina, ja nyt on sitten kulutuksessa kolmas pari. Aikaisemmat ovat vielä käytössä, mutta käytön jäljet ovat kyllä näkyvissä. Mustat ovat nyt kaapissa odottelemassa syyskuun alkua, jolloin otan uudet käyttöön. Päästäänpäs Tyypin kanssa kävelemeään maailman parhailla kengillä syksyllä.

3 kommenttia:

 1. Mulla on vähän tyttöolo. Mikä sopisikin mukavasti Pinkille Pingviinille:)

  VastaaPoista
 2. Mä tahtoisin, että se olisi poika! Mutta saat pullauttaa kyllä ihan kumman vaan, en suutu.

  VastaaPoista
 3. Junna: <3 eipä tuohon voi oikein muuta sanoa, kuin <3 <3

  SVM: :) :) hihi, kiitos. Lupaan, että se on jompikumpi!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!