torstai 28. heinäkuuta 2011

Raskausviikko 23

Ja niin alkoi seuraava rv, nyt mennään viikolla 23.

Nyt alkaa tuntua hiljalleen se, että muutama viime yö on mennyt huonosti nukkuessa. Toissayönä oli inhanpuoleinen vatsataudin poikanen, joka ei sitten tainnutkaan olla ihan noin vain ohitettu vaan vieläkin olo on... queasy. Hm, paluu raskauspahoinvointiin?

Tänään työterveyshoitaja lähetti kesken päivän kotiin lepäämään, verenpaine oli hieman koholla ja olo oli aika nihkeä ja kuulemma oireet sopisivat oivasti johonkin vatsapöpöön. Muistutti nestetasapainon ylläpidosta etenkin nyt, kun hellejakso jatkuu. Jos maanantaina olo on vielä epämääräinen niin sitten lääkärille.

Selkä on alkanut pikkuisen oireilemaan, kipuilee sillai iskias-tyyppisesti. Aviokki sanoi osuvasti, että painoa on tullut aika lailla etupainotteisesti 5iitisen kiloa lisää, joten kyllähän se jossain vaiheessa pakosti alkaa kropassa tuntua. Eilen käytiin tekemässä tunnin mittainen kävelylenkki ihanassa auringonpaisteessa! Tavoitteena on nyt ollut, että viikkoon mahtuisi ne kolme tunnin mittaista kävelylenkkiä. Eilen käveltiin mondon ohitse, se on niin toooooooosi houkuttelevan sininen. Muutama viikko sitten olin ottamassa aurinkoa mondolla (kuva) ja aviokki oli keräämässä kierroksia.

Huomenna mennään 4D-ultraan. :) Kuulumisia sitten siinä vaiheessa.

3 kommenttia:

  1. Selkäkipuja ilmassa täälläkin, mutta onneksi se on väliaikaista. Toivotaan että vatsapöpö menee pian ohi! Hyvä lääke on LL= Lepoa & Leffoja :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on 23+2:) mulla on kans selkä ihan rikki..En pysty nukkua yöllä.. sattuu koko ajan johonkin:(

    VastaaPoista
  3. Mites meni ultrassa??? Uutisia malttamattomana odotellessa :) Ps. tuolla Leppävaaran radoilla mekin käytiin harjoittelemassa cooperia ennen HCM:ää! Lenkkeiltiin sinne, juostiin cooperit ja sit pidempää kautta takas kotiin - voi niitä aikoja! ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!