tiistai 12. heinäkuuta 2011

Rakenneultra hermostuttaa

Muistan, että ennen nt-ultraa olin hermostunut, mutta nyt ennen rakenneultraa hermostus on 1100-kertainen. Pähkin päässäni, että tunnenko muljahdukset, potkut oikeasti vai olenko niin hyvällä mielikuvituksella varustettu, että kuvittelen ne sujuvasti. Olenko siis vain varustettu sujuvalla kuvittelulla?

Olen niin viittä vaille varaamassa ultraa hetikohta samalle päivälle, mutta samaan aikaan pään takaraivossa on realistisena ajatus siitä, että perjantai on ihan kohta, jo yli-ylihuomenna ja aika hetikohta aamusta. Joten, yritetään vetää henkeä ja ottaa iisisti sinne saakka...

1 kommentti:

  1. Tervetuloa joukkoon, muakin hermostuttaa! Vaikka on aikaa vielä kolme viikkoa ;) Mitä kauemmas tämä raskaus kestää, sitä enemmän musta tuntuu, että pidän tästä vauvasta kynsin ja hampain kiinni vaikka rakenneultrassa havaittaisiin mitä tahansa ongelmia ja kehityshäiriöitä...vaikka en tiedä kuinka tavallista sellainen sitten edes on.

    Sun asiat on oikein hyvällä mallilla joten malttia vaan ja koita kestää perjantaihin :) Siellä on takuulla oikein hyvävointinen ja jumppaava pieni Pingviini!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!