torstai 21. heinäkuuta 2011

Oletteko taikauskoisia?

Viime viikolla meille tuli Lidlin mainoslehtinen, jossa mainostettiin 4,99 euron hintaan seinäsisustustarroja lastenhuoneseen. Ihastuin ja innostuin (tietty) välittömästi ja sitten UNOHDIN, että tarrat tulivat maanantaina myyntiin ja muistin eilen illalla. Siispä tänään töiden jälkeen tallustelin lähiLidliimme ja siellä oli jäljellä kaksi erilaista ralliauto-teemaista pakettia ja nepäs sitten muuttivat meille! :)

Ohessa kuva meidän tulevan lastenhuoneen nurkkauksesta. Kuvaan ovat päässeet myös allekirjoittaneen pehmoleluvalikoima osittain. Meillä siis tulee pinnasänky tuohon lelukorin tilalle sitten lähempänä H-hetkeä.

Kirjoittelin taikauskosta silloin ihan raskauden alkuvaiheessa. Tänään aviokki oli katsomassa futista, kun päätin laittaa nuo tarrat seinälle ja vähänkö meinasi palaa käämit, kun aviokin kommentti kotiin tullessa oli: "toivottavasti tää ei jinxaa mitään". Olin ihan, että WTF ja että jos joku tässä jotain jinxaa niin se on aviokki noilla puheillaan. Alkoi ärsyttää tosi paljon. Ottaen huomioon, että ollaan ostettu jo vaatteita, turvakaukalo, vaunut, rintareppu, täytetty vauvakirjaa... EN JAKSA ENKÄ HALUA OLLA TAIKAUSKOINEN ENKÄ KYLLÄ OLEKAAN ja PISTE. Mites te muut, oletteko taikauskoisia?

Tänään lähti liikkeelle 22 raskausviikko. Masu on ollut nyt eilen ja tänään jotenkin paisuneen ja tuota, massumaisen oloinen. Nukkumisesta on tullut hieman haastavampaa, koska masu painaa oikeasti paljon ja jos nukun hassussa kylkimyyryasennossa, niin tuntuu siltä, että masu roikkuu mikä ei tunnu hirmu kivalta. Joten tyyny avuksi ensi yöksi!

Mukavat ja hyvät yöt toivottelee pingu!!

4 kommenttia:

 1. Olen ihan hölmöyksiin asti taikauskoinen mutta yritän aina vältellä niitä ajatuksia - rajoittaisivat liikaa tavallista elämää :D

  Haluan tuon myyrä-lelun itselleni <3

  VastaaPoista
 2. En ole taikauskoinen. Uskon, että se mikä on tapahtuakseen myös tapahtuu. Teki itse sitten niin tai näin.

  Aloin ostelemaan vauvanvaatteita heti plussattuani ja heti nt-ultrasta pois päästyämme marssimme lähimpään lastentarvikeliikkeeseen ja ostimme vaunut. ;) Ihan hyvä, että aloitimme ostelemaan tavaroita aikaisessa vaiheessa, koska jos nyt vasta aloittaisimme niin olisimme vararikossa alta aikayksikön. Kulutus ei tunnu niin isolta, kun on pikkuhiljaa ostellut vauvantarvikkeita.

  Jollakin tapaa kuitenkin olen taikauskoinen, sillä en voi mitenkään uskoa että mun ja miehen tapaaminen on ollut pelkkää "sattumaa". ;)

  VastaaPoista
 3. En minä enää ole kovin taikauskoinen :) Jos olisikin, niin missä vaiheessa sitten olisi "oikein" lopettaa se ja ryhtyä elämään ns. normaalisti?

  Itse yritän nyt kovasti antaa huutia mahdollisille huoliajatuksille ja keskittyä siihen, että meidän vauva on sieltä tuloillaan ja sillä hyvä! :)

  VastaaPoista
 4. Jos horoskooppeihin järkkymätön uskominen on taikauskoa niin siinä tapauksessa olen :D Kiva tarra btw, mullakin on pari täältä tilattua http://designskins.fi/ seinällä :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!